Tuesday, August 14, 2012

Terimalah SURPRISE Dari Mak Dara - Part 1

Tengah hari kelmarin mak dara ada buat satu segmen bertajuk "Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara"dan syukur alhamdullilah penyertaan yang mak terima di luar dugaan sehingga mak dara terpaksa tutup awal segmen tu.. Tak sangka ada juga yang sudi nak terima surprise dari mak dara ye.. Nak tahu apakah SURPRISE yang mak dara akan berikan kepada mereka yang menyertai segmen mak ni.. SURPRISE itu adalah KAD RAYA!!!!! jadi terima lah kad raya rekaan mak dara kepada semua yang sertai segmen mak dara ini ye..










Amacam ok tak? Maaflah kalau tak berapa cantik almaklum le mak ni bukannya pandai bab reka reka sangat hehe but I hope you like it.. Kepada kesemua anda di atas silalah copy kad raya anda (kalau sudi hehe) mana tahu boleh anda gunakan untuk hantar kad raya maya kepada teman dan readers anda... Tapi ini hanya sebahagian aje.. Pada yang join segmen mak ni nantikan surprise dari mak di entry mak Part 2 & Part 3 nanti ye...