Saturday, August 18, 2012

Iklan Raya Arahan Oleh Somi Mak Dara Telah Ditayangkan Di TV.. Syukur

Tidak berapa lama yang lalu Mak Dara ada khaborkan bahawa somi mak ada mengarahkan sebuah iklan Hari raya untuk Kementerian Kesihatan Malaysia bersama sama dengan syarikat Two Tones Production Sdn Bhd kan.. Nak lihat iklan hasil arahan somi mak tu? Jap mak kasi upload ye..


Itu lah dia iklan Raya oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia.. Dan iklan ini baru mula ditayangkan di TV sejak pagi tadi. Syukur alhamdullilah bila nengok je iklan tu ditayangkan di TV sebentar tadi rasa segala penat lelah oleh semua yang terlibat dalam penerbitan iklan ini amat berbaloi baloi.. Begitulah pengorbanan besar yang terpaksa di lakukan oleh para pegawai Kementerian Kesihatan Malaysia tak kira raya atau tidak mereka harus utamakan kerja dan kebajikan pesakit..Masih teringat Mak Dara semasa hari shooting di Banting tu..Moh mak share kan beberapa keping gambar yang sempat mak snap di lokasi penggambaran iklan ini di Banting Selangor tu ye..


 Somi mak dara berbaju putih sedang berbincang sebelum memulakan shooting
 Somi mak sedang menerangkan babak kepada pelakon 
Somi mak bersama Encik Amru sedang mengarah
pelakon kanak kanak Firdaus sedang di taouch up
Somi mak sedang menerangkan sesuatu untuk babak seterusnya
 Somi mak dan En Amru sedang menunggu untuk roll camera ;)
Mak Dara dan pelakon kanak kanak
 two tones production crew ;)
 Somi mak dara sedang menunggu untuk roll camera
babak di tepi jalan..
Moga moga somi mak dara dan syarikat Two Tones Production Sdn Bhd dapat le buatkan lagi iklan raya untuk Kementerian Kesihatan Malaysia untuk tahun depan pulak hehehe.. Pada rakan rakan blogger kalau boleh tu mohon le share video iklan ni di blog blog anda ye kalau nak kopipes terus entry ni pon takde masalah hehe tochei.. tankiuu.. vanakam .. terimah kasih hehehe