Tuesday, September 11, 2012

Tak Sabar Menanti tarikh keramat 12hb sept

Waaaa macam menghitung hari je Mak Dara hari ni.. Tak sabar rasanya menunggu tibanya detik 12 tengah malam yang menandakan tarikh 12hb Sept.. Err kenapa? Bukan... Bukan sebab mak Dara nak bersalin bukan.. Mak dah cukup anak 4 kilang dah tutup haha.. Meh Mak nak cerita ada apa dengan tarikh itu.. Maka adanya pada tarikh 12hb september 2012 sebentar aje lagi maka genaplah ulang tahun perkahwinan Mak bersama somi mak Martias yang ke 15 tahun..


Perghhhhh rasa macam baru aje diijabkabulkan tup tup dah 15 tahun.. Syukur alhamdullilah perkahwinan kami dapat bertahan sehingga ke hari ini.. Mak bersyukurrr sangat sangat..


Sedangkan lidah lagi tergigit.. Inikan pulak suami isteri.. Setiap pasangan pasti akan mengalami ombak dan badai dalam melayari bahtera perkahwinan namun syukur alhamdullilah kami dapat hadapi semuanya bersama.. Walaweiii dah bersyarah pulak mak di tengah malam ni.. hmm cukup dulu entry feeling dan jiwang mak untuk malam ni takut karang ada yang muntah pink pulak bila membacanya hahahaha... 

Pesanan untuk somi mak.. nantikan hadiah anniversary.. pasti akan sukaaa punya =)

Maafkan Mak Dara...

Maafkan kami.. teng tereng teng..Maafkan kami.. teng tereng teng..
Maafkan kami.. teng tereng teng..
maafkan kami.. maafkan kami... maafkan kami.....maafkan kami

Apalah kena dengan meroyan Mak Dara hari ni... orang dah buat entry, join segmen, siap buat entry segala tapi mak dara tak masukkan link dalam list senarai peserta.. Adesssssssss.. Rasa bersalah sangat sangat.. Itulah yang terjadi hari ni bila mak dara buat segmen Jom Naikkan Trafik Blog dan bila tamat segmen tu mak tak masukkan beberapa link ke dalam senarai peserta dalam entry SENARAI TERJAHAN tu..Memang mak tak perasan sungguh. Rupanya mak ada tercopy link beberapa blogger tu berkali kali hinggakan ter"miss" link beberapa lagi teman blogger.. Harap harap mereka tak merajuk dengan Mak Dara.. Oleh itu Mak nak mohon maaf kepada semua blogger di bawah.. Maafkan mak dara ye.. 


ALL IN ONE


CikLilyPutih Story's

Terima kasih sebab sudi join segmen+meroyan Mak Dara ni ye.. Dan maafkanlah mak ye atas kesilapan mak tu jangan serik serik join lagi ye pweaseeee sambil muncungkan mulut dan kembungkan pipi kasi nampak kiut sikit hehehe... Pada teman teman mak jom terjah ke blog blog di atas.. Mereka antara blog blog peberet mak dara tauuu ;)

p/s: kalau ada link anda pon takde dalam senarai itu sila khaborkan pada mak laju laju ye karang mak masukkan balik.. mohon ampun ye jangan majuk tau almaklumlah angin meroyan mak bertiup kencang sikit malam ni sampai banyak salah huhuhu

Senarai TERJAHAN . Mari naikkan blog trafik sesama kita!

Pagi tadi Mak Dara telah adakan " Jom Naikkan Trafik Blog! "  Dan sebanyak lebih 70 blogger telah menyertainya.. Dan di bawah adalah semua link peserta, boleh le kita terjah menerjah ke blog masing masing. Apa yang penting kerjaaaaasama bak kata wonder pets .. Sama samalah kita berkenalan dan menaikkan traffick sesama kita ya...



Pada yang suka buat blog walking ke blogjogging ke blog shuffling ke haaaa senarai dah ada jom terjah ramai ramaii kasi up trafik mereka dan trafik anda bersama sama jommmm....

1)http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
2)http://schamel.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
3)http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
4)http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
5)http://pezolstylez.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-traffic-blog.html
6)http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
7)http://msvelentine.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
8)http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
9)http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog.html
10)http://firdauszmohd.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
11)http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
12)http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
13)http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
14)http://shapeidaman.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
15) http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
16) http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
17) http://missina08.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
18) http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
19)http://blogfyna.com/jom-naikkan-trafik-blog/
20)http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
21)http://syarafina85.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik.html
22)http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
23) http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
24) http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html
25) http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
26) http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
27)http://szumikasakni.blogspot.com/2012/09/jom-naikan-trafik-blog.html
28)http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
29)http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
30)http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
31)http://seindahcerita.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
32)http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
33) http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
34)http://norzillasensei.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
35) http://chuachowder.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
36) http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
37) http://ainichedin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
38) http://my-mintroom.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
39) http://miaduniaku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
40) http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
41) http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html
42) http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
43) http://www.byrawlins.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
44) http://chickypompom.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
45) http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
46) http://birufirus.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
47) http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
48) http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
49) http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
50)http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
51) http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
51)  http://ammyzyliyana.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafic-blog.html 
53)http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
54)http://sorhaizardsitihajar.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
55) http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
56) http://celotehsiaieen.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
57)http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog.html
58)http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog.html
59)http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
60)http://tidakkalah.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
61)http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
62)http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
63)http://sherarmzi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
64) http://duniawilma.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog/
65)http://makwardah-momstories.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog/
66)http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
67)http://hshahran.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
68)http://awekretro.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
69)http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
70)b1tt : http://b1tt.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
71)http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
72)http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
73)http://johafi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
74)http://adorablepinkpurple.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
75)http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
76)http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
77)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
78) http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
79) http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html


Fuhhhhhh macam tak percaya aje mak hampir lebih 70 orang teman blogger yang sudi join segmen picisan mak dara ni.. So the terharu very the many you know.. Ingatkan dah tak ada yang sudi nak menjenguk mak di wad mental errr blog mak dara ni dan melayan kerenah meroyan mak lagi.. Baru je nak majuk majuk tapi tak jadi lah.. Tankiuuu kepada semua yang sudi join segmen mak ni ye.. pada yang tak sempat join insyallah mak akan adakan lagi segmen ni nanti ye..

Ok apa lagi moh kita terjah satu persatu blog dalam senarai di atas seperti yang telah dipersetujui semasa menjoinkan diri dalam segmen ni tadi.. Tkmo tipu tipu ok kena terjah tau.. Cepat ke lambat tak apa asalkan terjah ye.. SELAMAT TERJAH MENERJAHHHHHHH

p/s: kalau ada link anda yg takde dalam senarai sila khaborkan pada mak laju laju ye karang mak masukkan balik.. mohon ampun ye jangan majuk tau almaklumlah angin meroyan mak bertiup kencang sikit malam ni sampai banyak salah huhuhu

Jom Naikkan Trafik Blog!

Trafik oh trafik.. Ohh bukan trafik light ataupun polis trafik ye.. Mak Dara bercakap trafik ke blog.. Nak naikkan traffik ke blog anda..?Moh le join ye...
1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 6 petang ini ini..

NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita .. 


Dari pengalaman mengadakan segmen beberapa kali tak berapa lama yang lalu, para peserta bukan sahaja mendapat menaikkan trafik blog mereka malahan ada juga mendapat follower baru dan lebih penting mendapat ramai kenalan baru.. so apa lagi moh le join ;)