Wednesday, September 12, 2012

Untuk Mu Yang Bernama Suami Ku..

Tik Tok.. Tik.. Tok.. Hujan dah turun.. errrrr silap.. Ini bukan tik tok lagu kanak kanak tu.. bukan... hehehe.. Ni tik tok tik tok masa.. Yaaaa semakin lama semakin pantas masa berlalu kan.. Tengok macam tahun ni.. Kejap aje dah nak ke hujung tahun..  Haa begitulah juga yang Mak rasa bila usia perkahwinan Mak ni.. Kejap aje dah mencecah ke 15 tahun pd hari ini 12hb sept 2012.. Perghhh cepat betul rasanya... 

Mak pening jugak nak berikan ucapan pada somi mak sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke 15 tahun.. Macam macam dalam kepala tapi semua pun rasa macam tak best aje .. pikir pikir punya pikir mak dapat satu idea.. dan ucapannya ialah.... hehe sila tengok dibawah ;)










Ok tak ucapan Mak Dara ni? DO you guys thing somi mak akan suka dengan ucapan mak ni.. Hope he does.. Susah jugak nak mencari white board tu siap pinjam adik mak punya pastu pen tak sesuai pulak kena berkejar kejar pegi beli kat kedai dan tangkap gambor cepat cepat sebelum somi mak pulang kerumah dari kerja semalam hehehe... 

Untuk mu yang bernama MARTIAS MOHD ALI.. i love you sayang... ;)

Di Hari Ulang Tahun Perkahwinan Kita ...

Perghhhh.. Bukan senang untuk mak buat entry jiwang jiwang ni tapi hari ni terpaksa dikecualikan kerana hari ini 12hb Sep 2012 maka genaplah ulang tahun perkahwinan Mak Dara yang ke 15 tahun.. Fuhhhhh rasa macam 15 hari lepas aje Mak dan somi Mak Martias Ali diijabkabulkan =)

pantas sungguh masa berlalu... tup tap tup tap dah 15 tahun dah kami bersama sebagai suami isteri.. Mak amat amat bersyukur kerana telah diketemukan jodoh bersama seorang lelaki yang amat baik, bertanggungjawab dan penyayang seperti Martias.. syukur... Moh mak nak share beberapa keping gambor perkahwinan mak.. hehehehe




Hmmmm 15 tahun dulu dan sekarang memang banyak perubahannya dulu mak takde le "sesihat" sekarang..  Dari berdua kini kami telah berenam.. Cuma satu aje yang tidak berubah namun semakin bertambah ialah.. Kasih sayang mak pada somi mak.. Erkk sebelum ada yang nak muntah pink membaca entry mak ni biarlah mak sudah dengan ucapan khas buat somi mak yang tercinta..

To My Husband, My Life, My Eternal Valentine

This is to thank you for being by side

For comforting and caring when I was all confused inside.
This is for the phone calls you make every day
Just to tell me “I love you” every minute of the day.



In decades past we've had our share

Of ups and downs and problems galore
But you are the one who remained at my side
Never thinking of walking out the door.



I adore the way you tell me,

“You are my forever best friend,”
I love the way I believe in you…
And that you will be there till the end.



Thank you for all the time you give me

And for saying, “It's never enough…”
Thank you for listening as I ramble on…
When things become rather tough.



We are in the best years of our lives

15 years on our journey together
I want to grow old with you…and you with me
I want to love YOU---FOREVER.

Selamat Ulang tahun perkahwinan kita yang ke 15 tahun ..