Saturday, September 15, 2012

Jom Layan Video Sebelum Tido..

As Salam.. Semua dah tido ke? Errr kalau yang dah tido menjawap soalan mak ni haru jugak kan hehe.. Ok lah bagi yang belum rasa nak tido apakata layan dulu video yang mak buat ni.. Sejak gunakan tool One True Media memang senang nak bikin video sendiri.. Yelah dulu dulu ada jugak teringin nak jadi model video klip tapi nan adoooo maka mak pun buat le video sendiri hehe.. So sila lah layanzzz jika sudi ye.. Video ini dedikasi kepada insan yang amat mak sayang dan cintai...

Video ni Mak Dara buat tahun lepas makanya tahun ni Haiqal akan sambut harijadinya yang ke 14 dan Kirana akan sambut harijadinya yang ke sebelas hehe
Happy Birthday Adza Danial Haiqal & Adza Danina Kirana!!!

Selamat Tinggal Hong Kong

Pejam celik pejam celik dah tiga hari mak dan somi berada di hong kong.. Perghhhhh memang banyak kenangan di sini.. Memang syurga dunia shopping lebih lebih lagi barangan elektronik.. Murahhhhhhhhh tak ingattttt.. Kamera dia pun kat sini jual murahhhh dari yang dijual di malaysia hampir half price harganya dgn kamera di malaysia.. Kalau tahu bawak duit lebih sikit .. Tak dapat beli kamera dapat tangkap lense pon jadilah heehe..

Pada tika dan saat ini mak dara dan somi berada di airport hong kong kejap lagi akan boarding dan pulang ke malaysia.. Selamat tinggal hongkong.. Harap harap dapat datang ke sini lagi insyaallah...

Published with Blogger-droid v2.0.8

Happy Birthday Untuk Adikku yang manis Adza Rina



HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU ARE BORN IN THE ZOO
WITH MONKEY AND KANGGAROO
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....

Hari ini 15hb September adalah hari ulang tahun kelahiran adik mak Dara iaiatu ADZA RINAWATI.. Rina merupakan adik dan anak yang sangat sangat bertanggungjawab dan amat sayang pada family dan paling taat. Dia akan mendahulukan keluar dalam apa juapun..Macam moto negara kita jugak lah.. Rakyat didahulukan hehehehe.. 

adik2 Mak Dara Adza Rina dan Adza Edie

cukop korum kami 6 beradik.. siap beratur ikut dr sulong hingga ke bongsu
dr kiri- Adza Yanie, Adza Irda(makdara), Adza Tuty, Adza Rina,Adza Edie & Adza Emie

Happy Birthdayyyyyy Rina.... May all your birthday wish comes true.. Semoga cepat mendapat jodoh ya hehehe.. Luvsssssssssssssss you so much.. Shyyyy... dont tell others.. You are my favvvvvv sister heheheheehe..