Sunday, September 23, 2012

Kenangan Terindah ...SAPPORO

Tadi Mak Dara dan somi bersama anak anak dok layan tengok match badminton antara Dato Lee Chong Wei dan seorang pemain Thailand yang bertempat di Sapporo Jepun.. 

Malaysia vs Thailand


Waduhhh bila terdengar aje Sapporo teringat kenangan Mak Dara bersama Somi yang telah ke Sapporo Jepun 4 tahun yang lalu.. Kami ke sana kerana filem pendek terbitan dan arahan suami mak telah mewakili Malaysia ke Saporro Short Film festival.. Teringin mak nak share gambar gambar mak di Sapporo tu tai almaklumlah time tu mak masih lagi free hair maka mak pun edit le sikit gambor mak tu harap maklum lah ye hehehe


Mak Dara di hadapan Sapporo Shoet Fest


sekitar Sapporo

somi mak dara ;)


somi mak dara bersama pengarah filem 4BIA dr Thailand


Tak sah kalau keluar tanpa map di tangan hehe

Somi mak dara bersama artis terkenal Jepun
somi mak dara bersama pengarah terkenal hollywood

somi mak dara semasa mempersembahkan filem pendeknya

Mak Dara dan somi bersama Dato Bandar Sapporo

Itulah antara kenangan Mak Dara di Bandar Sapporo Jepun semasa kami menghadiri acara SAPPORO SHORT FEST tahun 2008 dahulu.. Memang satu bandar yang sangat cantikkkkkkk..Pasal gambar mak edit tu faham2 aje lah ye hehe.. Tapi kalau nak tahu mak dara menghadiri majlis gilang gemilang tu pakai baju tradisional baju kebaya tau.... sangat bangga dapat temankan somi mak dara menjadi satu satunya wakil dari Malaysia ke Sapporo... Oh bilalah agaknya akan ke sana lagi huhuhu... 







PENANTIAN ANDA KINI BERAKHIR!

HM Malaysia. Photo by La Vogue Femme
Asyik sibuk dok ketuk ketuk keyboard untuk menyiapkan skrip terbaru Mak Dara yang bertajuk PLANET KIARA yang akan diarahkan oleh Abang BAde Hj Azmi dan akan ditayangkan di TV3 tak lama lagi membuatkan Mak Dara terlupa tentang H&M.. Siapa tak tahu dengan H&M satu brand shoping yang tersohor di luar negara.. Sekarang tak payah nak susah susah untuk ke luar negara lagi sebab H&M telah pun dibukak semalam di LOT 10 KL!!!!!


Jadi apa lagi kejap lagi nak pegi kat somi mak dan kembongkan pipi dan muncungkan mulut kasi kiutttt sikit dan nak ajak dia bawa mak dara ke H&M Lot 10.. oh please please pleaseeeeeee hehehe