Monday, October 1, 2012

Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara


Jom kita bertukar suka sama suka? tukar apa? tukar link blog dan masukkan dalam bloglist masing masing.. bukan tukar periuk belanga ataupun tupperware ye anak anak heehehe... Rasanya dah lama dah mak dara tak tukar tukar link dari bloglist "geng meroyan" mak dara tu. Kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali list list itu untuk bulan oktober ini..

Kepada bakal blogger yang mau bertukar link dengan Mak jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Jom kita bertukar link jommm.... Berminat sila tengok cara cara di bawah ye..

1) Buat satu entry : Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara 
2) tepekkan header Mak Dara dan link kan ke entry ini.
3) masukkan link mak dara ke dalam bloglist anda
4)Letakkan link url anda ke kotak komen di bawah ni.

Tarikh Tutup 2hb oktober 2012 jam 6 petang

Setelah selesai aje segmen ni esok mak akan masukkan kesemua link link blog anda ke dalam bloglist mak dara BLOGLIST MAK DARA (di sidebar sebelah) yang baru selama sepanjang bulan oktober ini. Setelah tamatnya bulan oktober ni maka kontrak pun tamat maka anda boleh le gugurkan link blog Mak Dara dalam bloglist anda tu.. Tapi kalau nak kekalkan pun apa salahnya kannnn hehe.. Mari kita bertukar tukar link jom! Errr ada ke yang sudiiii huhuhuhu

pstttt psttttt pada yang telah pun masukkan blog Mak Dara ke dalam bloglist anda sila tinggalkan link blog anda ye  (tak perlu buat entry baru, tp kalau nak buat pun amat2 digalakkan hehehe) Esok mak akan masukkan semua sekali dalam blog list Mak Dara ye.. ;)