Wednesday, October 3, 2012

MEMANG TAK TERKATA....


Entry ala ala Wordless Wednesday.. tapi version meroyan haha 


PARA BLOGGER YANG BERADA DALAM BLOG LIST BARU MAK DARA

Assalammualaikum duhai teman.. Tibanya bulan baru.. semangat berblogging pun dah baru.. semangat nak update entry baru baru bersama bloglist Mak Dara yang terbaru!!!  


wahh semua baruu tapi meroyan tetap sama hahaha .. Jutaan terima kasih kepada semua 52 blogger yang sudi join Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara. Ingatkan takde yang sudi nak tukar link dengan Mak Dara almaklumlah blog mak blog picisan aje , dah le tu pemenang WORST BLOG OF THE YEAR pulak tu hahahaha.. Syukur alhamdullilah. DI bawah adalah senarai Blogger yang berada dalam BLOGLIST Mak Dara yang terbaru..
  1. http://www.dkna.my/
  2. http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/
  3. http://picturesbynur.blogspot.com/
  4. http://www.yanayassin.com/
  5. http://nenscollection.blogspot.com/
  6. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/
  7. http://bird7842.blogspot.com/
  8. http://norzillasensei.com/
  9. http://msvelentine.blogspot.com/
  10. http://www.erazfadli.com/
  11. http://eryati.blogspot.com/
  12. http://zamani84.blogspot.com/
  13. http://wanaowen.blogspot.com/
  14. http://kuyacumi.blogspot.com/
  15. http://emmaeema.blogspot.com/
  16. http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/
  17. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  18. http://ohsenyum.blogspot.com/
  19. http://asmarpunyablog.blogspot.com/
  20. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/
  21. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/
  22. http://www.sayeshukepink.com/
  23. http://kumahuitu.blogspot.com/
  24. http://jemarisuri1001.blogspot.com/
  25. http://betakupu.blogspot.com/
  26. http://ibuberbicara.blogspot.com/
  27. http://ezaiza.blogspot.com/
  28. http://kate-na.blogspot.com
  29. http://kesumaangsana.blogspot.com/
  30. http://izan-az.blogspot.com
  31. http://www.siezuka.com/
  32. http://livinglifesoul.blogspot.com/
  33. http://www.aimisyahirah.com/
  34. http://www.anisempoi.com/
  35. http://maszull.blogspot.com/
  36. http://flowerbucket92.blogspot.com/
  37. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/
  38. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  39. http://duajiwasatuhati.blogspot.com
  40. http://www.mysyah-holiday.com/
  41. http://www.fazrol.com/
  42. http://www.aynoranur.com/
  43. http://nazlyizan.blogspot.com/
  44. http://landoflens.blogspot.com/
  45. http://suriaqistina.blogspot.com/
  46. http://luvlyqiss.blogspot.com/
  47. http://bukandua.blogspot.com
  48. http://mrslavenders.blogspot.com/
  49. http://talethatneverend.blogspot.com/
  50. http://fiezalovechocolate.blogspot.com/
  51. http://www.emarieys.com/
  52. http://fadzlyynrosli.blogspot.com/
Ok mak nak habaq mai la kat hangpa semua entry ni khas buat yang join segmen yang  Mak Dara buat aritu.. Kepada yang tak join atau yang tak sempat join jangan kecik hati  dengan mak ya jika blog anda takde dalam bloglist terbaru mak dara ni.. Insyaallah bulan depan mak akan bertukar bloglist lagi dan anda boleh le join nanti ya.. kepada peserta yang dah join tapi link atau blog anda tak ada dalam list diatas bagitau mak dara laju laju ok. Akan mak dara masukkan sepantas kilat.. Takmo marah marah ye hehe.. Terima kasih kepada semua di atas semoga dengan ini dapat eratkan lagi ukhwah antara kita ya..