Thursday, October 4, 2012

Oh Pening Pening.. Bila Tersalah Tarikh..

Pening memang pening.. Kenapa Mak Dara pening? Pening ni berpunca dari salah Mak dara jugak.. Disebabkan Mak Dara asyik sibuk tak hengattt dok sakan menulis skrip drama bertajuk PLANET KIARA untuk siaran TV3 yang akan diarahkan oleh Abang Bade Haji Azmi iaitu somi kepada Erma Fatima tu.. sampai mak dara terlupa dah tarikh ataupun hari.. Mati matilah Mak Dara ingat hari ni baru 3hb Oktober.. Tup tup bila check balik rupanya dah 4hb dah dan esok adalah hari harijadi somi Mak Dara?!! Oh Mak Gayah.. Mau tak pening dibuatnya bila dah plan nak cari hadiah untuk somi esok tapi sebenarnya hari ni bukannya dah siap beli tapi sepatutnya dah patut berbalut dah hadiah tu.. uwaaaaaaa....


Tapi sebabkan dah petang dan somi mak akan balik kejap je lagi maka terpaksalah batalkan niat untuk beli hadiah untuknya hari ni.. Nak tak nak.. Esok pepagi kenalah keluar awal untuk misi membeli hadiah.. Tapi still blur jugak.. Nak beli hadiah apa ek.. Ada cadangan tak?