Monday, October 29, 2012

Mak Dara Dah Dapat Cucu

Rasanya Mak Dara menjengah ke blog ini hanya beberapa kali saja sejak kehilangan ayahanda Mak Dara  Allahyarham ADENEN ARSHAD tepat 3 minggu yang lalu . Mak Dara dan keluarga masih cuba menguatkan semangat kami dalam menjalani hidup tanpa arwah abah.. Namun dalam kesedihan itu somi mak dara terima berita gembira bahawa anak saudara kesayangan somi dan Mak Dara iaitu Natasha telahpun selamat melahirkan anak sulungnya. Ini bermakna somi mak dara telah bergelar Atok dan Mak Dara dah menjadi NENEK.... 

Memperkenalkan cucu Mak Dara 
Sarah Elena Az-Zahra



Sarah dilahirkan di Tropicana Medical Centre Kota Damansara dan beratnya mencecah 3.9 kg.. fuhhh semangatttt betulkannn...


Natasha dan Sarah

Natasha adalah anak sulung kepada Kak Hayati iaitu kakak sulung somi Mak Dara. Dan Natasha merupakan satu satunya anak saudara kami yang telahpun berumah tangga dan mempunyai anak maka Sarah merupakan satu satunya cucu dalam keluarga somi Mak Dara. 


Ibu dan ayah Natasha Kak Yati & Abg Azhari
(kakak dan abang ipar Mak Dara)

Fuhhhhhh perasaan jadi nenek ni memang satu pengalaman yang sangat baru dan sangat bestttttt... Tak habis habis Mak Dara asyik bercerita tentang cucu Mak Dara si Sarah ni kepada semuaaaa teman teman yang Mak Dara temui hehe.. Semoga anak anak saudara ku yang lain cepat cepat naik pelamin semoga mak dapat lebih banyak cucu.. ;) Perghhhh ini baru cucu saudara.. Kalau cucu sendiri entah macam mana lah mak dara meroyan nanti kan hehe

Kepada cucuku Sarah Elena Az-Zahra.. Welcome to the family....Grandma Ida dan Grandpa Yazz luvss you so much..

Akhir sekali Mak Dara mohon maaf dan berterima kasih kepada semua pembaca blog Mak Dara ini yang masih setia bersama Mak Dara walupun tiada update terbaru dalam blog Mak Dara ini.. Hanya tuhan saja yang tahu bertapa Mak Dara amat menghargai setiap seorang dari anda semua... Terima kasih duhai teman....