Sunday, November 18, 2012

Baroque Inspired

Apa lah pulak entry Mak dara ni.. Apakah maknanya "Baroque Inspired" yang Mak Dara maksudkan.. Terus terang Mak Dara ni agak rabun/buta fesyen hehe.. Ini semua timbul apabila Mak dara menerima sebuah undangan khas dari sebuah majalah fesyen terkenal malaysia.. Apa nama majalah tu biarlah dirahsiakan dulu biar selesai dulu majlis itu barulah nama majalah itu dapat mak dara bongkarkan.. Jadi al kisahnya majlis gilang gemilang itu yang akan berlangsung pada 21hb Nov depan ada temanya yang sungguh unik sekali iaitu Baroque Inspired.. Haaaa apa lagi gigih le Mak Dara mengoogle cari fesyen apakah yang di maksudkan dengan Baroque Inspired itu.. Dan hasilnya.. Tadaaaaaaaaa...


bbroque by Acalva



Haaaa itulah antara fesyen fesyen bertemakan Baroque Inspired.. Majlis oleh sebuah Majalah Fesyen terkemuka mestilah tetamu yang hadir juga harus stylo milo dan menepati tema kannn? Maka sekarang mak dara gigih mencari pakaian untuk menepati tema itu.. Tapi belum lagi berjumpa.. Sempatkah nanti huhuhu.. nebesssss mak.... Doakan moga mak dara dapat cari pakaian yang sesuai mengikut tema ini ya.. 


Doa Ku Buat Mereka



Ya Allah selamatkanlah palestin!!!
Ya Allah selamatkanlah al-aqsa!!
Ya Allah selamatkanlah muslim ya Allah!!!
Ya Allah bantulah mujahid Palestin!!
Doaku Bersama Mereka...

Hari Pertama Bersama PB BERJAYA!

Yeayyyy syukur alhamdullilah hari pertama Mak Dara memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL telah berjaya !!

Sebelum menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL

Selepas menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL

Lama jugak Mak pikir sama ada nak upload atau tak pic mak yang teramat lah keboroiannnnn keterlampauan tak terhengattt itu.. Tapi untuk beri testimoni kepada pembaca blog Mak Dara maka mak harus jujur dan telus kan.. Tapi sila put in a corner of your mind.. Perut yang gebu lagu boroiiii itu telahpun melahirkan empat orang cahayamata hehehehehe uhuk uhuk nak jugak cober line tak mengaku memang diri tu GEMOK hahahaha... Haaaa gambor kat atas tu tak berapa nak clear kan resultnya al maklum sebab mak snap gambar dengan gunakan kamera handphone aje.. Esok esok lah baru mak snap gambor yang betul betul ye.Tapi masih boleh nampak perbezaan yang amat ketara kannnn...

Teman Mak Dara iaitu Sofea yang memperkenalkan PB ni pada Mak sarankan Mak untuk pakai PB ni minimum 8 jam sehari.. Tapi dek kerana semangat meroyan mak yang tak hengat nak kuruskan badan maka Mak Pakai hampir 10 jam lebih hari ni hehe.. Kalau tak menjadi jugak tak tahu lah kan hahahahaha

Ini baru hari pertama pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Kalau lagi lama lagi menjadi lah mudah mudahan ye.. Nantikan DIARY BP MAK DARA di entry seterusnya..


Pada yang ingin tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni bolehlah contact SOFEA di blog Sofea @ http://www.sofiashazrizat.com/