Wednesday, November 21, 2012

Blog Anda Dalam Bloglist Mak Dara.. Anda Mahu?

Haaa yang rapat mari dekat yang dekat mari rapat!! errr bukan sama je ke maksudnya tu hehe.. Ok kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali bloglist Mak Dara untuk bulan Nov-Dec ni. Kepada teman blogger yang mau link blognya dimasukkan ke dalam bloglist terbaru Mak, jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Berminat sila tengok cara cara di bawah ye..

1) TAK PERLU buat entry.
2) TAK PERLU follow blog Mak Dara 
(tapi kalau tertarik menariks dan nak follow syukur alhamdullilah tapi kepada yang dah folow jangan pulak unfollow)


Hmmmm semua pun TAK PERLU jadi apa yang PERLU anda lakukan? Sonang ajo..

1) Klik link ini iPhone 5 gadget impian
2) kemudian klik lah g+ di akhir entry itu...

3) Sila tinggalkan komen "Saya dah klik g+ untuk MD" . contoh seperti dibawah:

Setelah anda tolong klik g+ di entry Mak Dara iPhone 5 gadget impian itu dan tinggalkan komen di kotak komen di bawah entry ini, Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA"  macam yang anda dapat sekarang di side bar Mak Dara sampai bulan depan.. Amacam ada yang sudi? 

Harap haraplah ada yang sudiiiii....  Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana nak join bloglist di sebuah blog yang sungguh meroyan tahap dewa ini dan juga kerana secara tidak langsung sudi menolong Mak Dara dengan menekan butang g+ di entry mak dara iPhone 5 gadget impian itu.. Semoga impian mak untuk pogang  dan monang iphone 5 tu tercapai amin... lap yuuuuu very the high you knowww hehe

TARIKH TUTUP pada  jam 11.59 pm, 24/12/12.

# pssttt.. klik g+ di entry iPhone 5 gadget impian tau bukan entry ini hehe


WW : BAU KETIAK YANG MELAMPAU

"HEHEHE"

WW - HIJABISTA WOWWWW TERUJA!