Thursday, November 22, 2012

TEASER Sebelum Dan Selepas

Haaaaa ini ala ala teaser MAK DARA versi SEBELUM dan SELEPAS.. Apa yang belum apa yang selepas??? kejap ye...


SEBELUM
 MAk Dara dan Kumpulan CAREFREE

Mak Dara dan Dee

OK ini adalah gambar Mak Dara bersama kumpulan legend CAREFREE dan juga Dee di sebuah majlis pelancaran album CAREFREE yang telah berlangsung pada 12hb September lalu 2012..

SELEPAS

Mak Dara di Majlis Pelncaran Web Majalah Hijabista @ Red Box


Haaaaa di bawah pulak adalah versi selepassss.. Ada nampak apa yang Mak Dara cuba nak tonjolkan di sini...Ada yang perasan? Ya betulllll mak pakai jaket yang sama !! Tapi walaupun jaket yang sama tapi ada satu PERBEZAAN YANG AMAT KETARA!!!!! apakah ia????

Kalau anda perasan Jaket yang mak pakai semasa bulan 9 yang lalu jangankan nak butangkan pon tak boleh tapi nak tutup bahagian depan badan Mak pun tak sampaiiiiiiiiiiiiii... Jenuh le mak tarik tarik untuk tutup sedikit bahagian depan badan mak tu dengan jaket tu tapi tak boleh.. 

TAPIIII semalam setelah hanya 6 hari sahaja mengenakan PREMIUM BEAUTIFUL.... Mak Dara bukan sahaja dapat tutup bahagian depan Mak Dara tapi dapat BUTANGKANNYA!!!! OMG!! memang satu perubahan yang amat ketaraaaaaa... Itu baru 6 hari memakai PREMIUM Beautiful tu.. Kalau 6 minggu.. 6 bulan.. setahun... Wahhhhhhhh ni yang lebih bersemangat nak buat perubahan besar pada diri Mak ni.. Ini hanyalah teaser je.. Nanti Mak Dara tuliskan beberapa perkara lagi yang telah mak dara terima dari pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL ini... tungguuuuuu... Ohhhh memang satu pelaburan yang amat amat amat BERBALOI BALOI.. Syukur alhamdullilah.. Mak Dara sudah PB? Anda bila pula hehe?


.Pada yang ingin tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni bolehlah contact SOFEA .

SOFEA : 019 - 3734 118