Friday, November 30, 2012

Kalau Begini Sexy Tak?

Haaaaaaaaa ingatkan Mak dara je yang ada angin meroyan.. Rupanya mak tak berkeseorangan.. Ada lagi yang lebih meroyan dari Mak Dara terutamanya mereka mereka ini yang sukaaaa sangat nak ngantor mesej mesej yang sebegini



Perghhhh mesej yang akhir sekali tu memang mesej yang "tak boleh blah" bak kata remaja zaman sekarang ni.. Sedap sedap je panggil orang SEXY.. Oiii kome idok tahu ke yang Mak Dara ni dah berlaki, beranak empat dan dah pun bercucuuu.. Buang tebiat ke nak ngayat mak hahaha... Haaa dek kerana meroyan Mak Dara menjadi jadi pulak hari ni.. Terus Mak tukar profile pic Mak Dara.. Nak tengok profile pic FB Mak Dara sekarang?



Haaaaa Kalau Begini Sexy lagi Tak? hahahahaha kompommmmm muntah pink orang yang baru jo hantor mesej mesej tu pada Mak dara sebentar tadi .. Baru padan mukoooo hahahaha

Inilah Jadinya Kalau Dah Terlebih Kreatif

Adoiiii hari tu kan kecoh bila ada orang edit surat khabar mengenai Raja Gopal pasal bau badan pemain Bangladesh..Ingat lagi tak? Kalau tak ingat meh Mak Dara ingatkan balik pada anda semua..


Hari ni ada lagi headline surat khabar yang diedit lagi oleh mereka mereka yang terlebih kreatif.. Nak tengok? Jap kasi upload...


Hahahaha adoiiiii macam macam.. Memang kreatif betul lah kan diorang ni.. Yang bestnya ada yang percaya bahawa semua headlines ini adalah original tanpa mereka sedari mereka telah tertipu dengan kekreatifan anak anak muda yang telah edit gambar gambar itu... Hmmmm ini yang buatkan Mak Dara pun nak jugak jadi kreatif hahahaha .. Tu diaaaaaaa angin meroyan mak datang.. dia datang.. dia dah datang...... Dan.. Ini lah hasilnya....



hahahahaha amacam ok tak hahahaha