Saturday, December 1, 2012

Persembahan Kumpulan CAREFREE di Pavilion Malam Ini

Assalam duhai teman..


Ohh terujanya Mak Dara apabila Mak dan somi akan menghadiri dan menyaksikan persembahan CAREFREE pada malam ini yang bertempat di THE VENUE PAVILION pada pukul 9:00 malam ini... Mak Dara dan somi memang nombor #1 CAREFREE fan!!!!! hehehe



OK ini adalah gambar Mak Dara bersama kumpulan legend CAREFREE di sebuah majlis pelancaran album CAREFREE yang telah berlangsung pada 12hb September lalu 2012.. Jadinya bila Mak dara tahu sahaja bahawa kumpulan CAREFREE ni nak buat persembahan di Pavilion apalagi kami tak lepaskan peluang untuk menontonnya..



Pada anda yang juga peminat CAREFREE kalau mahu melihat persembahan CAREFREE pada malam ini boleh dapatkan tiket yang berharga RM88 di THE VENUE PAVILION tingkat 4.. Tapi kenalah cepatttt sebab persembahan akan bermula pada jam 9 malam nanti...

Pada yang tak pergi nantikan review Mak dara mengenai persembahan kumpulan lagenda ini selepas Mak Dara pulang malam nanti ye.. Ok lah masa untuk bersiap siap tata titi tutu.....


Blog Anda Dalam Bloglist Mak Dara.. Anda Mahu?


Ok kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali bloglist Mak Dara untuk bulan Disember ini. Kepada teman blogger yang mahu link blognya dimasukkan ke dalam bloglist terbaru Mak, jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Berminat sila tengok cara cara di bawah ye..

1) TAK PERLU buat entry.
2) TAK PERLU follow blog Mak Dara 
(tapi kalau tertarik menariks dan nak follow syukur alhamdullilah tapi kepada yang dah folow jangan pulak unfollow)


Hmmmm semua pun TAK PERLU jadi apa yang PERLU anda lakukan? Sonang ajo..

1) Klik link ini iPhone 5 gadget impian
2) kemudian klik lah g+ di akhir entry itu...

3) Sila tinggalkan komen "Saya dah klik g+ untuk MD" . contoh seperti dibawah:

Setelah anda tolong klik g+ di entry Mak Dara iPhone 5 gadget impian itu dan tinggalkan komen di kotak komen di bawah entry ini, Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA"  macam yang anda dapat sekarang di side bar Mak Dara sampai hujung tahun ini.. Amacam ada yang sudi? 

Harap haraplah ada yang sudiiiii....  Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana nak join bloglist di sebuah blog yang sungguh meroyan tahap dewa ini dan juga kerana secara tidak langsung sudi menolong Mak Dara dengan menekan butang g+ di entry mak dara iPhone 5 gadget impian itu.. Semoga impian mak untuk pogang  dan monang iphone 5 tu tercapai amin... lap yuuuuu very the high you knowww hehe

TARIKH TUTUP pada  jam 11.59 pm, 3/12/12.

# pssttt.. klik g+ di entry iPhone 5 gadget impian tau bukan entry ini hehe