Tuesday, December 11, 2012

Baca Blog Dari Kaca TV



Fuhhhhh pagi ni baru pertama kali mak dara baca blog dari kaca TV.. Memang rasa terkejut juga dapat baca blog dari TV ... Sekali terpampang penuh gambar muka mak di header blog tu di kaca skrin tv ni, oh terasa macam perasan masuk TV jap.. Yelah selalu di belakang tabir je sekali sekala nak juga depan tabir kannn #mode perasannnn hehe. Macam ni baru lebih feel untuk membaca entry entry dari teman teman blogger mak yang lain hehe.. Errr sila abaikan meja tv di bilik mak ni ye.. Majalah semua berterabor hehe.. Macam macam benor fungsinya.. Even boleh login facebook dan tweeter gunakan tv ni..  Ok nak try blogwalking pulak lepas ni dan nak try coment entry uols.. Entah boleh entah tak.. Banyak lagi function tv ni yang nak kena godek lagi ni hehehe . Apa apapun mak panjatkan syukur kepadaNya kerana somi memenangi tb ni semalam Alhamdullilah.. nasib le kami dapat free , jangan haraplah Mak nak beli dengan duit sendiri.. jenuh mau berzamannnnn le kena menabungggg kami anak beranak uhuk uhuk amin...Syukur semua ini rezeki anak anak..

Published with Blogger-droid v2.0.8