Friday, December 14, 2012

Selamat Tinggal Semua...



Selamat tinggal Mak Dara ucapkan kepada semua pembaca Mak Dara semoga kalian selalulah ingatkan Mak Dara sementara ketiadaan Mak Dara ini ye.. Perghhh syahdu betul entry pepagi ni kan.. Ye mak dara akan meninggalkan anda dan juga meninggalkan blog kesayangan mak dara ini... ohhhh tapi bukan tinggal selama lamanya... tapi tinggalkan selama 3-4 hari aje hehehe.. Al kisahnya sepupu kesayangan Mak Dara Kak Salina Md Zainul akan melangsungkan perkahwinan nya esok maka Mak kenalah Mak dan keluarga hadir pada majlis perkahwinan itu.

Maka mak akan bertolak ke Kangar Perlis pada pukul 11 pagi  ini dan dijangka akan sampai di Kangar pada pukul 6 petang karang insyaallah...

Jadi mak nak mintak tolong dengan anda semua tolong le tengok tengokkan blog mak ni sementara mak di Kangar ye pweaseeee sambil kembungkan pipi dan muncungkan mulut kasi nampak kiuttt sikit hehehe.. Doakan semoga mak dan keluarga selamat pegi dan selamat pulang .. Jumpa lagi anda minggu depan.. muahhhhh.....

~psttt harap harap ada lah line internet di sana.. mau meroyan kalau tak boleh online ni hehe