Tuesday, December 18, 2012

Kuala Lumpur Aku DatangMak Dara dalam perjalanan pulang dari Kangar ke Kuala Lumpurrrr.. Sempat gak mak dapat update blog sementata somi mak gigih driving.. Jauh lagi wooo lebih 300km lagi.. Dari mata ngantok baik update blog dulu hehe.. Anak anak dah selamat zzzzz dah kat dalam kereta ni.. Cuaca pon dah makin gelap.. Doakan semoga kami sekeluarha selamat tiba di rumah ya..
KUALA LUMPUR AKU DATANG!! ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8

Menziarah Pusara Adikku TersayangAs salam duhai teman.. Selama empat hari ini mak jarang update blog kerana mak menghadiri perkahwinan sepupu mak di Kangar Perlis. Dan semasa dalam perjalanan pulang ke KL mak singgah sebentar ke kampung halaman mak di Kulim Kedah.. Di sana mak dan anak anak menziarah pusara arwah adik mak dara iaitu allahyarhamah Adza Suzyriani.. Sayu hati tatkala tiba di sana.. Agak lama mak dan keluarga tidak menziarah hampir dua tahun lamanya.. Walaupun arwah telah meninggal dunia lebih 18 tahun yang lalu namun terasa masih baru diingatan.. Walaupun jauh di mata namun dekat dihati..

Alfatihah buatmu Gee.. Ketahuilah yang kami akan merindui gee dan arwah abah selagi masih bernyawa.. Tenanglah kalian di sana.. Sesungguhnya tuhan lebih sayangkan kalian.. Al Fatihah..

Published with Blogger-droid v2.0.8

Khap Khun Khaa


Salam dari hadyai
Published with Blogger-droid v2.0.8

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK