Monday, December 24, 2012

Miss Chillax dan Angka 2929

Miss Chillax dan angka 2929.. Pasti anda nak tahu apakah maksud yang tersurat dan tersirat dengan tajuk entry Mak Dara hari ini. Ok meh Mak Dara terangkan.. Sebenarnya Miss Chillax adalah nama seorang blogger dan beliau merupakan follower Mak Dara yang ke.... 2929!!
 Miss Chillax


Syukur alhamdullilah terima kasih ye pada miss chillax kerana sudi follow blog meroyan dan worst blog of the year seperti blog Mak Dara ni ye hehehe..Kepada semua teman teman Mak Dara moh kita ramai ramai terjah ke blog miss chillax jom.. Cuma klik di SINI untuk ke blognya jommmmm...

Hmm tertanya tanya adakah kemungkinan blog picisan dan meroyan mak dara ini boleh mendapat follower yang ke 3000 tak lama lagi.. huhu mode perasannn hehehehe

MEREKA DAN INSTAGRAM

As salam duhai teman
Pagi tadi Mak Dara ada buat satu segmen simple untuk mempromote laman/akaun INSTAGRAM milik anda di entry AKU DAN INSTAGRAM . Kini tibalah masanya untuk Mak Dara promote akaun INSTAGRAM mereka..

My Photo

Blogger pertama yang sudi join segmen picisan Mak Dara ini ialah blogger hebat Yana Yassin Yana terus mendaftar akaun instagram setelah dia memenangiIphone 5 dari Celcom  . Perghhh tahniah Yana dapat hadiah Iphone 5 tu jelessss ok.. hehe.. Ok jom kita skodeng gambar gambar instagram milik Yana Yassin..Kat instag banyak YY letak gambor anak buah tersayang Muhammad Nabil Zaim bin Mohd Nazri yang x berapa sihat, sebab ada masalah dengan salur darah ke jantung. Jadi selalu lah Yana berulang ulang ke hospital. Minta semua tolong doakan moga Abg Nabil cepat sembuh ya.
  @yanayassin. atau klik sini tuk skodeng Instagram milik Yana Yassin
Instagram


 Oyye telah mengupload sebanyak 53 keping gambar di akaun instagramnya dan mempunyai sebanyak 66 follower dan Oyye telah memfollow 96 teman instagram. klik link instagram oyye91 tau!


Kata Joel selain berblogging & berFB,Joel juga suka benar berInstagram terutamanya selepas ayahnya belikannya sebuah Samsung Galaxy Note 10.1 ini :'D Wahhhh bestnya bila dapat terima hadiah yang sungguh hebat macam ni kan..
Jom follow my Instagram - 

tenkiuuuuuuuuuuuu Kepada Yana, Oyye dan Joel yang sudi join segmen picisan mak dara ni hehe. Kepada teman blogger mak dara yang lain moh terjah instagram mereka beramai ramai jom!!

Emmm alang alang dah ke laman instagram dan menerjah ke acc Yana, Oyye dan Joel apa kata singgah le ke akaun Mak Dara juga ye..anda boleh ke acc Instagram mak dara dengan search nama "adzairdawati" ;)




Jalan Jalan Cari Pantai..




Syukur alhamdullilah somi Mak Dara telah selsai mesyuarat dan dan kerjanya sebentar tadi. Jadi tanpa membuang masa somi mak terus ajak mak Dara jalan jalan tepi pantai di tepi Hotel Thistel PD ni.. Waduhhh sejuk bebonar jalan jalan tepi pantai malam malam macam ni... prrrrrrrrr....

 


Terima kasih lah kepada somi mak yang sudi bawak mak jalan jalan di tepi pantai walaupun pada tengah tengah malam buta begini dan walaupun sangat letih lepas hadiri mesyuaratnya yang bermula dari awal pagi lagi.. Al maklumlah nama aje datang sini 3 hari tapi sepanjang masa somi mak sibuk dengan mesyuaratnya jadi malam terakhir ni dia nak bawa mak jalan jalan.. Tankiuuu somiku.. Esok kami akan berangkat pulang ke KL . Tak sabar nak pulang ke pangkuan anak anakku.... Adza Danial.. Adza Danina.. Adza Kasih dan Adza Isabella.. Tunggu kepulangan mama dan papa ya....