Friday, January 11, 2013

Butang FOLLOWER Di Facebook

As salam duhai teman.
Jangan ingat di blog aje yang ada butang follower ye.. Sekarang di facebook juga dah ada butang FOLLOWER hokay.. Tak percaya tegok ni ..



Rupanya butang "Subcriber" itu telah pun di tukar kepada butang "Follower" . Pada mulanya Mak Dara pun tak perasan dengan perubahan yang dibuat oleh Facebook ini sehinggalah terbaca status update oleh teman FB mak dara iaitu Yana Azfar atau dalam dunia blog dia lebih dikenali sebagai Yana Ujang dari blog "Life 101" .  Terima kasih Yana kalau Yana tak update status tu kompom sampai hari ni Mak tak perasan dengan perubahan baru ni hehe.. Mak Dara rasa pasti ramai juga yang tak perasan akan perubahan ini kan hehe samolah kito..

Haa lepas ni jenuh lah di facebook pulak ada update status "You follow me.. I follow you" hehehehe

19 comments:

  1. ha ahlah sis...ai pown x ferasan... hu hu hu... nak kena check nih...

    ReplyDelete
  2. si Mark tu memang rajin tukar tukar, hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mak Dara, bestnya! untunglah ada fb. hehehe sheila tak larat nak layan fb, dah deactive heee :)

    ReplyDelete
  4. Ternyata selama ini tidak memperhatikan butang folllowers seperti ini pula

    ReplyDelete
  5. hahaahahha tak pernah ku sedar tentang ini ,,,thanks mak dara

    ReplyDelete
  6. bla mak dara follow blog saya..hehe

    ReplyDelete
  7. saya pun tak perasan..saya ingat button subscribe lagi. lah..ketinggalan juga lah saya ni..hehe. Semua jadi patung iklan digi yang warna kuning tu... i follow youuuuu.

    ReplyDelete
  8. dah follow..dah follow...... :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara ...oh yer ke baru tahu ni...:)

    ReplyDelete
  10. Ada perasan tadi sebab nk stalker fb orang lain. Ingatkan ianya just new plugin macam subcriber. Rupanya ianya telah diubah dari subcriber

    ReplyDelete
  11. a'ah..ema pun perasan..ingat nak buat entri juga..

    ReplyDelete
  12. da follow akak da.. thanks akak sebab sudi like page saya :)

    ReplyDelete
  13. js lg la tak tau...hihi..
    baca blog mak baru tau...hehe

    ReplyDelete