Monday, January 21, 2013

Gambar Sekitar Majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA

As salam duhai teman.. Syukur alhamdullilah ke hadratNya.. semua yang telah Mak Dara rancang hampir berminggu minggu telah pun berjalan agak lancar semalam . Mak Dara telah meraikan ulang tahun Anniversary blog Mak Dara yang ke dua tahun dan juga Pre Birthday Bash Mak Dara yang ke 36 tahun semalam bersama sama 22 teman teman blogger yang sungguh sempoi , sporting dan terbaek di sebuah majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA yang bertempat di Rampai Palace Sri Rampai KL. Jom mak dara share gambar gambar sekitar majlis ini ya..

 
Mula mula ambil kek yang dah ditempah 2 minggu lepas dari bakery.. kemudian terus ke Rampai Palace

 
Blogger Deqnoor dan Cik Siezuka tetamu terawal Mak Dara.. likeeeee

 
teman teman blogger semakin ramai hadir

Dari kiri Hafiz Rahim & isteri (FIZA) kanan En Fadzli, DKNA ABZA

  
Door gift dr Mak Dara kepada Deqnoor , Cik Siezuka dan Farah Waheeda

  
DKNA ABZA & Encik Fadzli & Rabiatul Adawiyah

  
Encik Naim , Hafiz Rahim & isteri (FIZA) dan Cik Lily Putih

Dan YANA YASSIN.. terima kasih Yana banyak membantu Mak Dara muahh

  
Perghhh mantop Ery Zukhairi pun adaaa.. Alicafe satuuuuu ehehe lariiiiiiii ;)

  
Mak Lady, Cik Lily Putih & Mr Big, En Naim & Ruby in da housee 

  
masa untuk potong kekkkkkk ;)

  
blogger aka anak buahku Aimie Hazerin in da house tooo

 

  
sesi cabutan bertuah

    

   

Blogger Fizaaaaa 


Blogger Meor aka MELASTIK KE BINTANG , SYa dan 
Baby Rayyyyyy tomelllllllll

Terima kasih kepada En Zumiel dr blog  TEH TARIK BERSAMA YB

  

 

 
terima kasih kepada somi ku MARTIAS ALI kerana menjadi 
tulang belakang & Org kuat dalam dunia MAK DARA ;)

Terima kasih kepada semua yang sudi hadir ke majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA!!

Rasanya ini adalah sebuah entry yang paling banyakkkkk gambar pernah mak dara masukkan dalam sesebuah entry.. Ni pun dah habis pilih ni.. Ada banyakk lagi gambar yang tak dimasukkan ke dalam ni sebenarnya.. Memang meriahhhh.. memang hapeninggggg... Jutaan terima kasih kepada setiap sorang yang sudi hadir ke majlis kecil lagi simple mak dara ini.. Dan jika terdapat kekurangan dan kesilapan semasa berlangsungnya majlis ini Mak Dara ingin memohon maaf dan semoga kita dapat berjumpa lagi dan lagi dan lagi bersama anda semua.. Muahhhhhhhhh u guys are AWESOME!! Sehingga bertemu lagi kita di anniversary blog Mak Dara yang ke3 pada tahun depan insyaallah kalau umur panjang..


70 comments:

  1. Meriahnya Mak dara. Tema berbaju putih tu, memang menawan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih.. baju bertema adalah idea dr teman mak Yana Yassin hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum mak dara! bestnya! kalau sheila sihat, mesti dah joined semalam. heee taniah semua.. dan semoga mak dara terus berblogging dengan mantap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Shella.. harap2 kita dpt jumpa dalam event yg akan datang ye

      Delete
  3. meriahnya gathering mcm ni.. jeles.. =.= hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe syukur alhamdullilah dimeriahkan oleh teman tean blogger yg mmg terbaekkk hehehe.. harap2 adik dpt join event akk di masa akan datang ye ;)

      Delete
  4. Wah meraihnya...ai is jeles! hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. *meriahnya *nmpak sgt jeles sesgt smpai typo* hehe

      Delete
    2. syukur alhamdullilah .. nak sangat jumpa beta kupu .. bila lah agaknya ye hehe

      Delete
  5. meriahnya mak dara...best klo dpt attent ni..hahaha....

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mak dara...wah bestnya majlis n meriah semua blogger terpilih ada skali...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Mas.. syukur alhamdullilah ada juga teman blogger yg sudi hadir

      Delete
  7. syokknyerrrr..mmg best..havoc skali!

    ReplyDelete
  8. cilok gambo semua heheheheheheheh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila silaaaaaaaaa hehehe.. tq sbb sudi dtg ye terharuuuuu sangat sangat.. harap2 kita dapat jump lagi dan lagi dan lagi...

      Delete
  9. cam Sis Lily Putih...nanti nak cilok suma2 gambar tu...he he he... nice event sis... I enjoyed... best sangat...nanti buat lagi ek...:p (x malu betul mintak lagi kan?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe finally we meet kannnnn dah berzaman kenal tp br nak bersua.. harap harap dapat jumpa lg dan lg dan lg

      Delete
  10. salam Mak Dara, meriahnya tengok gambar-gambar blogger-blogger yang datang meriahnkan majlis. dari semalam lagi ema tengok kat facebook.. maaf Mak Dara, ema tak dapat join...last minute suami ema kena oncall..


    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam ema syukur alhamdullilah.. Tu lah mak dara tunggu tungguuuu ema .. tp mak dara paham kompom ema ada urusan yg tak dpt dielakkan.. hope kita blh jumpa pd event yg akan datang ya... ;)

      Delete
  11. ALAAA...SEDIH NYER TAK JOIN CONTEST TUE..KLO TAK DAPAT JOIN...SOB..SOB..BY THE WAY..CONGRATZ MAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nadiaaaaaaa.. hrp2 nadia dpt join dlm event mak dara yg akan datang ye

      Delete
  12. whoaaa... WHITE... jadi warna tema yea... sonok dapat jumpa kengkawan face to face nie...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe baju bertema ni idea dr teman blogger Yana Yassin.. dia mmg kreatif hehe

      Delete
  13. bestnyer..salam kenal..datang dari blog Farah waheeda...

    ReplyDelete
  14. tak sabar nak tunggu tahun depan... *xcited! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih kerana sudi dtg ke majlis mak dara ya.. appreciate sangat sangattttt ;)

      Delete
  15. Wpun saye dtg lambat, tetap nak cakap..itu kek sangat sedap tebabom wa cakap lu~
    Tahniah kak ida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tankiuuuuu fizaaaaaaaaaaaaa... terima kasih kerana sudi dtggggggggggg.. harap kita jumpa lg nnt ye

      Delete
  16. haha pakcik menang hadiah!!!! thanx mak dara.... tahun depan jangan lupa jemput lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih meorrrrrrr dan Sya dan terutama sekali baby Ray yg comellllllllllllllllllllllllll kerana sudi dtg ke majlis mak dara niiiii... mestiiii jemputttt nnt jangan serik2 jumpa mak dara lagi ye

      Delete
  17. thanks kak atas jemputan ini. xtau bila dpt jumpa lg... sobsob... jgn lupa jemput lg ye... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tks for coming to the event sisssssssssssssssssssss.. harap2 kita jumpa lagi nanti ya

      Delete
  18. congratulation untuk anniversary yang ke dua sis.
    wish u all d best.. Next year jgn lupa jemput.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nur.. Insyaallah bolehhhhhhhhhh hehe

      Delete
  19. wahhh...meriah and ramainyeee...

    Happy Anniversary & Happy Birthday in advance... :)

    ReplyDelete
  20. Merajuk lah macam ni sebab tak jemput kita ... heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh saya sebenarnya memangggg nakkkk sangat jemput namun hati ni terasa amat kerdil untuk menjemput Denaihati.. ye lah saya ni hanyalah blogger picisan dan Denaihati ni blogger idola saya dan ramai blogger di luar sana tu yg was was utk menjemput takut tak sudi.. kalau mcm ni saya pasti akan menjemput Denaihati ke event saya yg akan datang.. harap2 denaihati tak majuk dan sudi terima jemputan saya ini ya hehehe

      Delete
  21. Replies
    1. wish you were there miaaaaaaaaaaaa.. pasti akan lebih meriah dgn adanya mia huhuhu

      Delete
  22. Meriah!!! Dan saya suka tema warna putih tu hehe...... tahniah di atas ulangtahun penubuhan blog Mak Dara hehehe :)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah selesai dgn meriah khabarnya......tahnia buat mak dara kerana berjaya mengumpulkan blogger...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdullilah selesai juga majlis.. terima kasih Kak Mahh

      Delete
  24. Best gila bila dapat berkumpul sesama blogger ni. Papepun happy anniversary untuk blog ni.

    ReplyDelete
  25. wah.. gila best... dan gila meriah.. apa lagi memang muka2 blogger tu ramainya saya kenal..hehehhee..terbaik mak dara... terbaik kerana berjaya menganjurkan gathering sebegini.. memang bagus untuk merapatkan silaturahim sesama blogger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik.. harap2 bonbi dpt le join event mak dara yg akan dtg ye

      Delete
  26. Nampak macam happening. Boleh ke warga-warga sedikit terlebih umur macam akak suka bakar kek join event macam ni...heheh...

    ReplyDelete
  27. Mak Dara the best, 1st jumpa..Mak Dara Sgt2 happy go lucky, sgt2 friendly.. Love It, Tq Mak Dara sudi jemput Nurul.. Sgt2 Enjoy.. ;)

    ReplyDelete
  28. Sungguh meriah.

    Semoga mak dara terus maju jaya lagi

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK