Sunday, January 27, 2013

Gambar Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 # 2

Sepetang Bersama Blogger #SBB2013 sebuah majlis anjuran DENAIHATI  iaitu sebuah majlis untuk bersuaikenal dengan blogger Malaysia dan Blogger Indoensia.dan juga bertujuan untuk eraikan pembaca setia dan Rakan Blogger yg menyokong blog Denaihati.Di anggarkan lebih  100 orang blogger telah menghadiri majlis ini semalam termasuklah dengan Mak Dara sendiri..


Waduhh terasa diri begitu kerdil tatkala menapak masuk kedalam dewan itu. Toleh kiri nampak blogger otai.. toleh kanan nampak blogger hebat.. Nasib baik tak meroyan dibuatnya semalam ehehe.. Syukur alhamdullilah ada juga blogger yang sudi bertegur sapa dengan blogger picisan macam Mak Dara ni hehe.. Ok semalam snap snap gambor sampai nak penuh memory card niat di hati nak je upload semua gambar dalam satu  entry tapi dikhuatiri anda semua akan mabuk gambor kalau tengok banyak gambar dalam satu satu masa maka mak buat entry berepisod ok.. Haa jangan ingat drama je ada episod entry pon boleh uols.. Ok jom layanzzzzz

mula beratur untuk masuk ke dewan majlis dan mendaftar 

para blogger mula mendapatkan tempat duduk masing masing


Yeay mak dara dan somi dapat tempat duduk


anak teruna Mak Dara Adza Haiqal



bertemu dengan blogger Sharidawati Shahrudin

bersama Puan Bee dan Sharidawati yang AWESOME

bersama blogger manis lagi ayu Ema


memang besttt dpt jumpa geng satu kepala dgn mak dara


LIVE TWEET

Acara dimulakan dengan ucapan dari DENAIHATI

Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 kemudian di mulakan dengan ucapan dari DENAIHATI  . Apa yang berlaku selepas ucapan itu dibuat.. Siapakah pemenang IPHONE5 dan juga hadiah cabutan bertuah sila tunggu di episod entry yang seterusnya ya.. tungguuuuuuu.. wahh boleh gitew hehee..



43 comments:

  1. adoi..
    rpenye ble saya lpk luar hotel tuk halau nyamuk,sye lpk dgn somi mak dara..
    beliau pn halau nyamuk jgk la..
    siyes bru taw..
    ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhhh sama sama pegi halau nyamuk patutlah dalam dewan takde nyamuk langsung dah hehehe...

      Delete
  2. Semalam memang eventnya best! Ramai blogger turun leh kenal. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mmg event yg sangat awesome kannnn

      Delete
    2. Saya tak sempat nak berkenalan ngan Mak Dara. :)

      Delete
  3. nampak2nya kan...cam sis menang Ipad Mini kan? untuk Lucky Draw kan? wah kelasss giteww....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe syukur alhamdullilah yup menang Ipad mini tu..

      Delete
  4. wow...ramainya blogger otai..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah naik segan mak dara nak menegur mereka yg otai2 ni rasa sungguh kerdil jadinya

      Delete
  5. suami saya duduk semeja dengan mak dara tapi dia segan nak tegur. hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa ye lah dok sebelah aje.. ada juga diorang bertegur sapa pd hr tu hehe

      Delete
  6. Akhirnya dapat jugak bersua muka saya ngan KAKAK CANTIK....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu lah ada event2 mcm ni br kita dapat jumpa kan dik...

      Delete
  7. GOJES akak semalam! TERBAEK! =D tahniah atas lucky draw semalam.. huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhhhh kombanggggg akak dibuatnyaaaa terima kasih dik

      Delete
  8. tak sangka satu meja sengan Mak Dara.siap bertegur lg.awesom

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tahniah kepada Faizal jugak sbb menang hadiah cabutan bertuah tu ye

      Delete
  9. blogger abg ben ashaari x hadir ke?

    ReplyDelete
  10. wow bestnye ...mak kalau blogger biasa2 blh join jugak ke...kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhhhhh... mak pon blogger picisan jugak boleh je join hehehehehe

      Delete
  11. wah bestnya mak dara. yang menang cabutan bertuah tu msti mak dara kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah rasa mmg bersyukur sangat mmg tak sangka dpt menang

      Delete
  12. semestinya best sebab ramai blogger yang hadir. Mak dara, tahniah dapat hadiah yer!! Meja jugak ada tuah rupanya:))

    my latest entry : http://blogdearlady.blogspot.com/2013/01/sepetang-bersama-blogger-denaihati_27.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah utk mak lady jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muahhhhh

      Delete
  13. Salam..Mak dara cakap mak dara terlalu kerdil di kalangan mereka??? Huhhh Hanny ni lagi le sekerdil kerdilnya dari Mak Dara tau..Hanny time tu tengok Mak Dara, Wahhhh ni le mak dara..nak tangkap gambar nak tangkap gambar...tapi sb malu gan blogger2 yg dah ada nama ni...terus melepas, sian hanny kan.Anyway tahniah ya dpt adiah..jeles tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Hannyyyyyyyyyyyyyyyy... u look GORGEOUS yesterday.. harap2 kita dapat bertemu dlm event yg akan datang ya...

      Delete
  14. Tanniah menang cabutan iPad mini. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik.. semalam akk nampak adik tp segan nak tegur hehe

      Delete
  15. seronoknya..bilalah dapat join. tahniah mak dara menang ipad mini

    ReplyDelete
  16. Dgr crita mak dara menang ipad mini.. Online sakan lah lepas ni.. Hehe

    By: djdanchef
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
  17. aik... mane gambar hadiah iped mini? hehehe.. ape ape pon kan.. tak dapat iphone5 pon tak pe.. usaha keras dibayar ganjaran.. tak sesia buat contest. antara peserta kontest faveret saya.. sebab penghasilan entri yang sangat unik dan kreatif.

    salam kenal ye kak.
    AzmanIshak.Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pasal menang ipad mini tu buat satu entry special hehehe... terima kasih.. kombang akak baca komen adik ni.. syukur alhamdullilah selama berhari2 bercekang mata buat video tu dan akhirnya dapat ipad itu mmg berbaloi baloi...

      Delete
  18. Assalamualaikum mak dara, bestnya! sheila tak dapat nak joined kan diri. hee. taniah mak dara dapat ipad! hehehe

    ReplyDelete
  19. Meriah kan ...dapat snap candid gambar MD tengah nganga nak makan..hehe

    ReplyDelete
  20. SALAM..
    Nmapak lain bila tanpa make up..
    saya tak perasan,tidak nak juga
    tegur :)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK