Sunday, January 20, 2013

SELAMAT HARI JADI MIA LIANA


Hari ini 20hb Januari 2013 maka genaplah usia teman mak dara iaitu blogger hebat MIA LIANA yang ke 35 tahunnnn!!! Selamat harijadi buat Miaaaaaaaaa.. Mia memang antara my best and true friend.. Mia banyak membantu mak dara terutamanya dalam dunia blog ini.. She is soooo special to me.. Dah anggap macam saudara sendiri dah..  Memang susah dapat teman yang satu kepala dan yang ngam dengan Mak Dara terutamanya teman sejati yang dapat melayan kerenah meroyan Mak dara ini.. Nak tengok bukti mia suka melayan meroyan mak.. cuba tengok gambar gambar di bawah hehe






Haa mana nak carik best friend yang sekepala macam ni lagi.. memang susahhhhhh... Mak memang bersyukur dipertemukan dengan seorang teman bernama MIA LIANA.. semoga persahabatan kita kekal selamanya insyaallah.. 



HAPPY BIRTHDAY MIAAAAAAAAAAAAA.. Semoga apa jua yang mia ceburi dipermudahkan dan diperkenankan olehNya insyaallah amin.. Love youuuuu...


18 comments:

  1. Dah tengok pic tu kat blog mia....kira ulang tayanglah ni...he..he..okje okjerr....nk gi blog mia pulak ni....

    ReplyDelete
  2. Selamat lahir Mia dan Mak Dara juga.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mak dara...selamat ulangtahun kelahiran buat Mia...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya mama..

      Delete
  4. hepy birthday kak mia...wish sini..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hazwan.. kat sini pun boleh wish juga...

      Delete
  5. Happy birthday Kak Mia.. and also, happy birthday mak daghe.....! ! ! :)

    ReplyDelete
  6. wowwwww sweet sungguh entri ni.... really love it. terima kasih banyak2 kak.. sudi berkawan dengan mia. dari blog kita bertemu. happpily ever after... luv u too...

    ReplyDelete
  7. gmbr ke 4 plg comey.. hehe
    btw happy Besday Kak Mia Liana :))

    ReplyDelete