Saturday, January 26, 2013

Sepetang Bersama Blogger Here I Come


Mak Dara sekarang sedang bersiap untuk ke majlis  Sepetang Bersama Blogger #SBB2013 yang akan berlangsung pada pukul 2:00 petang sebentar sahaja lagi... Berdebar debar juga hati ni untuk bertemu dengan para blogger yang lain.. Dengar khabar banyak blogger blogger otai akan hadir ke majlis yang hebat anjuran DENAIHATI ini..


Semoga ada lah yang sudi untuk menegur blogger picisan dan blogger meroyan macam mak ni di sana nanti huhu.. Ok mak dara minta diri dulu ya.. Semoga semuanya dipermudahkan amin...

Pada blogger yang akan memeriahkan majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 ini.. Kita jumpa di sanaaaa di sanaaa di sanaaaa

4 comments:

  1. Salam Mak Dara,

    Happy Belated Birthday.
    Mak Dara ni sebenarnya "adik" banyak tahun dari saya!
    Dah lama saya tak update blog sendiri, so selama itu jugala saya tak baca blog-blog lain termasuk blog Mak Dara juga. Tersangat sibuk dengan kerja. Jadi cikgu, camni la. Busy sokmo. Nak pulak kat sekolah saya, memang banyak kerja lah! Bak kata orang Kedah, buat kerja sampai tak panggung pala! Tudia!
    Semoga Mak Dara bersama keluarga sentiasa di bawah lindungan dan keberkatanNya. Moga murah rezeki, murah idea untuk terus menulis.
    Many happy returns.
    Oh ya, saya sungguh saya tak boleh join sepetang bersama Mak Dara tu. Maklumlah duduk pun jauh. Tapi looks like it was a very fun evening.
    Ok, jumpa lagi, dear!

    ReplyDelete
  2. good luck ya mak dara jumpa blogger di sanaaaaa hehehe

    ReplyDelete
  3. enjoy your day!!!!!mesti best dapat gather ngan blogger yang laen.....huhuhuhhh!!!!(mesti panjang citernya)wakakakakka.....

    ReplyDelete
  4. Mesti seronok dapat jumpa dengan blogger2 ;D hee.

    ReplyDelete