Thursday, February 28, 2013

Usop Wilcha dan Vaneeda Imran Pengacara Majlis Pembukaan FFM

As salam duhai teman.. Ni Mak Dara nak khaborkan tentang FFM yang ke 25. Al kisahnya Mak Dara dan Somi telah menghadiri Majlis Pembukaan Filem Festival Malaysia ke-25 (FFM25) yang diadakan malam tadi.Dan tak sah bagi mana mana majlis jika tiada pengacaranya kan.. Dan pada malam Majlis Pembukaan FFM 25 semalam majlis ini telah diacarakan oleh Usop Wilcha dan Vaneeda Imran. 





Usop Wilcha dan juga Vaneada Imran telah berjaya mengacarakan majlis itu dengan baik sekali.. Kuddos to both of you.. Ate suke Mak Dara dengor Abang Usop speaking Perak hehehehe... Memang terbaik...

Tak sabar pula rasanya untuk melihat gandingan antara Erra Fazira dan Fahrin Ahmad yang akan mengacarakan Festival Filem Malaysia ke 25 (FFM 25) pada 2 Mac nanti.. Pasti meletops....


20 comments:

  1. bagus jugak mereka digandingkan bersama kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus sorang kelakor dan sorang agak serius so mmg balance hehe

      Delete
  2. Usop tu kelakar jugak ye kalau tengok LIVE interview dia di TV...

    ReplyDelete
  3. best kalau tengok live yea Mak Dara...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. mak like toooo hehehe adess nnt kalau somi mak baca kompom kena tidor luar wahahahaha

      Delete
  5. mesti meriah kalau usop wilcha ada..huhu

    ReplyDelete
  6. Atenya kirimkan salam teman pada mike ye Mak Dara...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ate tak sempat nak sampaikan salam .. ramainye orang nangkap gambor dengan die hehehehe

      Delete
  7. Kakak suka Vanida Imran..
    Bila berdialek daerah memang akan terasa lebih dekat di hati.

    ReplyDelete
  8. Mak Dara, FFM kali ni wt kt tmpt keje sya nih..hehhe leh jmpe retis2 nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ye ke.. aiseymen kan best kalau boleh jumpa kan dik

      Delete
  9. Wow..pengacara dia hebat. Usof wilcha terbaiklah. Vaneeda Imran tu still cantik.

    ReplyDelete
  10. pastinya gandingan pengacara yang memang hebat kan :)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK