Thursday, March 28, 2013

Malaysia's Next Top Lucky Blogger - Hadiah Semakin Meningkat!

As salam duhai teman.. Syukur alhamdullilah setelah berlangsungnya giveaway Malaysia's Next Top Lucky Blogger Mak dara telah menerima sambutan yang sungguh hebat dari para penaja dan juga dari peserta.. Seramai 30 penaja yang sungguh bermurah hati untuk menaja giveaway dari Mak Dara ini dan seramai 276 penyertaan telah Mak Dara terima sehingga pagi ini dan diharapkan agar GA ini dapat melepasi penyertaan angka ke 300 sebelum tarikh tutup pada 31hb Mac 2013 nanti In Sya Allah..


Mak Dara agak sibuk minggu lepas kerana majlis pertunangan adik Mak Dara Adza Edie yang berlangsung di Johor dan hari ini barulah Mak berkesempatan untuk check email dan sebagainya.. Dan mak sungguh teruja apabila menerima satu email dari salah seorang penaja GA ini iaitu blogger Ridzwan.

email dari Ridzwan

Oh Mak Gayah.. Ini bermakna terdapat penambahan bilangan hadiah daripada 58 kepada 60 buah hadiahhhhhhhh!!!! Terima kasih dik Ridzwan. Fuhhhhhhh 60 buah hadiah.. Mak rasa ini adalah GA mak dara terbesar pernah Mak Dara anjurkan . Mak Dara takkan dapat melakukan semua ini tanpa para penaja penaja yang ikhlas dan baik hati itu. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada..


Anda adalah para penaja dan insan yang sangat AWESOME!! Hanya tuhan saja yang dapat membalas keikhlasan anda itu.. Sayang korang ketat ketat...

Ok pada yang tak tahu dan belum join GA  Malaysia's Next Top Lucky Blogger  jangan lepaskan peluang untuk merebut 60 hadiah istemewa dari 30 penaja yang Hebat.. Klik di SINI untuk menyertainya.. Good luck

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
60 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara



54 comments:

  1. wahhh! bestnyaa! tak sabar nak tau pemenangnya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak pun teruja nak tahu siapakh pemenangnya :)

      Delete
  2. Assalamualaikum. perghh gempak ni mak. alhamdullilah. heyy rasa nak join pulak GA ni. hohoho. aci tak mak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Sheila.. ehhh bolehhh mmg sponsor pon blh joinnn

      Delete
  3. wah sEmakin bertambah..menarik ni..sape yg blum join segmen ni..meh join cpt..

    ReplyDelete
  4. wahh sungguh hebat !!! tahniah penganjuran yang berjaya

    ReplyDelete
  5. Jenuh cari nama, byk sgt. Jumpa, 157!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yeayyy jumpa juga akhirnya ya all the best ya Liza

      Delete
  6. nak joinnnnnn!!! ptg ckt update. hihi

    ReplyDelete
  7. jom ramai2 join. hadiah best2 tau. hehehehe
    thanks Mak Dara sbb sudi anjurkan GA lagi :D

    ReplyDelete
  8. waaah, bestnya makdara.. ada penambahan hdiah..insyaAllah, moga makin bersemangat bloggers2 lain join GA ni sebelum tarikh akhir.. :)

    ReplyDelete
  9. besnye, byk hadiah..smoga sy jd antara yg btuah tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. mudah2an tuah bpihak pada Syuhada :)

      Delete
  10. Thanks kak atas announcement tuh. Malu la pulak rs. Hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur most welcome dik.. tks sbb sudi menjadi penaja utk GA akk ni ye

      Delete
  11. Siapakah pemenang bertuah tersebut??? Adakah saya salah satunya?? Hihi

    ReplyDelete
  12. wahh adiah makin bertambah.. harap-harap antara yang bertuah! ^^

    ReplyDelete
  13. wahh bestnye.bnyk hadiah.60 tu !
    klau saya xmenang xtau la nk ckp apa.

    ReplyDelete
  14. hrp2 smpt..js nk join ni...hihi..
    lum smpt nk wat entry..

    ReplyDelete
  15. Semakin ramai senarai penaja. Tentu gojes GA Mak Dara ini. :-)

    ReplyDelete
  16. Ramainya..Tahniah mak dara..Memang meletop lah GA ini. Semoga berjaya semua. ^_^

    ReplyDelete
  17. sayang mak dara ketat-ketat jugakk! heeee ^_________^

    ReplyDelete
  18. yeyyyy!!best2!!nk menang!nak menang!

    :P

    ReplyDelete
  19. fuh2...hadiah byk..meriah2!!mmg meletopss abis :D

    ReplyDelete
  20. masih belum terlambat lagi untuk ss joint. balik kerja petang esok, nak joint. heehe yeay! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joinn ya sis.. mak akan tunggu penyertaannya hehehe

      Delete
  21. Alhamdulillah MD..
    Murah rezeki GA ni...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK