Wednesday, March 20, 2013

Senarai 30 Penaja Dan 56 Hadiah bagi GA MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

As salam duhai teman..
Anda ingat tak tak berapa lama dulu.. memang tak lama pun dalam minggu lepas aje Mak Dara ada berura ura untuk membuat GIVEAWAY dan memohon untuk mencari SPONSOR.. Haa alhamdullilah Mak Dara dapat mengumpulkan seramai 30 pihak yang sudi menjadi penaja untuk GA MAK DARA ni.. Waduhhh memang di luar jangkaan betul.. 

Di bawah adalah senarai 30 penaja dan 56 hadiah bagi MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara!

SENARAI SPONSOR & HADIAH

topup RM3 
topup RM5 
 Bloglist
2 X DiGi TOPUP RM5 
Sebuah Buku/Novel keagamaan
topup RM3 X 3 Pemenang
Bloglist X 5 Pemenang
WANG TUNAI 
Dua Helai Baju Pelplum
Sebuah Buku Resepi Masakan
# 9 mamahannybunny
1X Whiterning Soap with 24k gold
#10 Si Matatajam
surah yassin & Al Mathurat X 2 pemenang
Doodle X 1
#12 Aiman Aziz
Blog Review X 3 Pemenang
#13 SuWaRa Entertainment
pen sarawak  X 1 Pemenang
buku keagamaan X 1 Pemenang
bekas perhiasan kaca X 1 Pemenang
Pure marine collagen X 1 Pemenang
#15 Syida Rasyida
Review Blog X 1 Pemenang
Purse X 2 Pemenang
#16 Hana Maroo
Shawl X 1 Pemenang
# 17 Datin Tyka
Buku Motivasi X 1 Pemenang
Pakaian Wanita X 1 Pemenang
pallazo pant  X 1 Pemenang
#20 Zamani Abe
Buku keagamaan "101 Rekreasi Hati" 
X 1 Pemenang
Bloglist X 5 Pemenang
Shawl X 1
topup maxis / digi / celcom rm30 x 1 Pemenang
Bag Tangan Wanita X 1 Pemenang
Top Up RM5 X 1 Pemenang
Shawl X 3 Pemenang
Shawl X 1 Pemenang
2 Key chain istimewa KA,
Bloglist X 2 Pemenang
Topup RM 5 X 2 Pemenang
Bloglist X 1
souvenir dari Jenama Intel X 3

Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini.. Mak benar benar terharu dengan kesudian, keikhlasan dan kesupportan err ada ke hehe anda semua terhadap Mak dara yang meroyan ini.. Semoga anda semua murah rezeki selalu amin..  You guys are the bestttt.. From the bottom of my heart I thank you.. Mari kita jayakan GA ini bersama sama ya.. 


Satu Giveaway, 30 Penaja, 60 Hadiah, 
Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


46 comments:

  1. insyallah akan tgu..tp sponsor boleh kah join..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah masih merangka lagi ni nnt mak akan gitau ye

      Delete
  2. terima kasih pd Mak Dara juga. hihihi
    nnt kalau berminat dgn perkhidmatan persembahan/makeup dari SuWaRa Entertainment, bgtau Sue ye :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mak. sheila tunggu your giveaway. tapi takleh jadi peserta pula. kahkahakah ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu lah tgh dok reangka lagi GA ni nnt mak gitau ye

      Delete
  4. Sama2 makkkk, semoga GA mak berjaya dengan jaya sejaya jayanyaa..eh3.oberrr pulop..hhehe :D dan terima kasih utk mak jugak ye..semoga kita sama2 dimurahkan rezeki, aamiin ^______^

    ReplyDelete
  5. Nak joinnnnnnn jugak nanti ;D
    Semoga GA MD berjalan dengan lancar ^_^

    ReplyDelete
  6. welcome MD... sama2 kita menjayakan dunia blogger.. cewahhh

    ReplyDelete
  7. hehe. tenang wahai segmemate's. tak lama keluar la segmen ni :D

    ReplyDelete
  8. huhu kita tunggu kita tunggu~ hehe:D

    ReplyDelete
  9. Wah..bestnya... Meriah GA ni...

    ReplyDelete
  10. wow....hadiah dia cam best....nak join....hehe

    ReplyDelete
  11. salam admin.. ni menyibuk skit bleh.. ( sbb blog ni best)
    kl diizinkan..
    sy jual pemanggang ajaib /DOUBLE GRILL PAN .. JENAMA VANTAGE / HIG .. tgh buat promotion sPECial .. hehee..

    lawat la blog sy yg simple niy.. hehee http://khairuldoublegrill.blogspot.com

    tq admin.. salam
    ukhwah fillah :-)

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak join giveaway Mak Dara...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tu lah akk pon terkejut sebenarnya syukur alhamdullilah rejeki hehe

      Delete
  14. ok, tq juga sudi terima tajaan kecil dari KA tu yer

    ReplyDelete
  15. Tak sabar nk tunggu ga dr mak dara :)

    ReplyDelete
  16. Rangka jangan tak rangka mak dara...hehehe..tak sabar nak join..hehe. Semoga berjaya mak dara. ^___^

    ReplyDelete
  17. Mak dara sekiranya saya (aiskosong.com) nak join jadi sponsor boleh... bagaimana caranya...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK