Wednesday, March 20, 2013

Bukan Taknak Tinggalkan Komen. TAPI.. - WW

ni kali ketiga tulis sebab yang lagi dua salah taip..
huhhu kalau 10 blog kena tulis word verification berkali kali 
jenuh jugak ni uwaaaaaa!!

55 comments:

  1. valid ke tu MD? hehe.. sama la dgn eraz pun...

    ReplyDelete
  2. cheery pun stress..tp cheery punya xde kan..kihkih

    ReplyDelete
  3. uikkkk sabar ya.... mia selalu kena...

    ReplyDelete
  4. selalu jugak kena kak... huwaaaa....tapi nak bising or nak komen lebih2 pun x berani jugak nak cakap...kot2 adalah alasan mereka yang tersendiri...sabar ek kak...namo stress2x...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum makkk. tahu takpe. kalau dah sekali dua salah, confirm dah tak datang blog tu hehehehe

    ReplyDelete
  6. abaikan jer... tak yah komen
    hidup takmoh stress bangat... sakit dehh
    :P

    ReplyDelete
  7. sebab tu saya kalau blog yang ada mcm ni mmg x komen lerrr

    ReplyDelete
  8. Sy pun selalu jgk kena key in dua tiga kali sbb mata xcukup sharp..

    ReplyDelete
  9. AJ pun tak suka menatang ni.......
    Rasa nak hempuk2 je...

    ReplyDelete
  10. Huhu..boring tol bila ada verification camtu..tergendala dan terencat mood nak komen :)

    ReplyDelete
  11. nasib sy dah off mak dara..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mak dulu masa mula2 berblog pon sama.. last2 lepas otai blogger sound mak terus matikan hehe

      Delete
  12. tu ler pasal...lain kali cari yang senang sikit tak perlu nak secure sangat....stresssss dennn....

    ReplyDelete
  13. tu la kan.. kalau deno stress mcm ni

    ReplyDelete
  14. hahahaha...saya pun kadang-kadang hilang semangat nak berBW kalau duk menyinggah ke rumah blogger yg pasang words verifications ni..alamatlah takkan datang lagi..maaf lah ye :-)

    ReplyDelete
  15. eeheheehe..mmg stress kan makk kalo asyik berulang kali salah, last2 pangkah terus je, hilang stress..hehe :D

    ReplyDelete
  16. TRess jgk komen blog mcm ni.. dulu blog saya pn mcm ni jgk... sbb xtahu..mujur ada blogger lain bgtau..

    ReplyDelete
  17. Saya tag giveaway nie...

    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

    ReplyDelete
  18. dah komen panjang, tp bila klik submit kena isi kod,,,
    skali salah, trus ilang,,,
    frustnyaaa

    ReplyDelete
  19. hehehe...samelah pulak.. MQ pun bile nak komen nampak ni terus tak jadi komen..

    ReplyDelete
  20. tuh lah nak pulak orang yang mate rabun cam sy...lagik stresss....huhuhuhh!!!!

    ReplyDelete
  21. haha betull.. stress lg2 kalo salahhh !

    ReplyDelete
  22. Hana Pown Fengsaaaaan.... pasai tu la off kan moreation ni... berdasarkn tips yg diberikan ramai blogger

    ReplyDelete
  23. Samalah,.. x suka jugak. Penat duk telek benda alah tue.. asik x betul jer.

    ReplyDelete
  24. haha itu lah..kdg2 bila keluar word verification jd malas plak nak menilik huruf hape yg kena taip..-.-

    ReplyDelete
  25. Memang sawan alias tention kalau nak komen je kotak tu yang keluar.
    Rasa macam malas aja nak komen kan ? Selamat berkenalan mak dara...
    errr....jamu mak dara ada stok ?? Hehehe...acah je :-)

    ReplyDelete
  26. harap-harap blog saya tak ada menatang ni,.hehehehe

    ReplyDelete
  27. haha.. kelakar lah mak dara nie. Terkejut aida tengok ada keyword mak dara stress tu.. tapi sungguh memang stress pun kot. kalau keluar je natang nie mesti longlai badan. hiks.

    ReplyDelete
  28. Memang stress bila dapat yang tu...
    Tak bagi komen, kesian...
    Kekadang diorang yang ada menda alah tu, orang yg baru berjinak2 nak buat blog...

    ReplyDelete
  29. betul laa mak dara..letih gak nak taip verification ni..huhuhu

    ReplyDelete
  30. SA menghadapi prob yang sama..thats y SA x dapat nak tinggalkan jejak di blog dorang..

    ReplyDelete
  31. saya banyak kali kena..kdang tu kalau berblog sambil tkde mood, stress la jgk..dah taip betul, tapi dikatakan salah..

    ReplyDelete
  32. sy pown malas komen kalau mcm ni,,,huhu....
    bukan apa,rasa mcm leceh ckit..

    ReplyDelete
  33. Betul mak dara..sangat stressssss..

    ReplyDelete
  34. Rub the particular butter and into the flour blend well making use of arms just before the blend seems like advantageous breadcrumbs.

    forged iron Dutch oven is incredibly main introduced stuffed with muggy effervescent stew
    or vessel beef roast. Regarding beach-style surf just as Olsen
    twin girls, transport moistened sections of hair follicle
    (four to five cross-sections must ample) positive coil nailers each of these as a tremendous 'O' style.
    Unquestionably must be extremely in search of a certain several gear, don't you think? Each of our snowy aura helps a new snacks on interesting moist as well as chewy even though you operate your trusty stovetop popcorn done it will definitely be stiff and so cool. Range all the way Each narrowband operation in the place of sub-GHz phone makes point collections distance or better.

    Also visit my weblog: salton maxim convection oven

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK