Monday, April 1, 2013

PEMENANG MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER GIVEAWAY

Sebanyak 319 penyertaan telah Mak Dara terima sepanjang berlangsungnya MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER GIVEAWAY  by MAK DARA ini. Kini tibalah masanya untuk Mak Dara mengumumkan senarai pemenang MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER .

Untuk memilih pemenang bagi GA ini,seperti yang sedia maklum Mak Dara memilih proses pemilihan pemenang menggunakan service random.org. Maka nombor penyertaan anda adalah seperti nombor tiket kepada cabutan ini. Maka setelah selesai pemilihan pemenang dari random.org sebentar tadi maka di sini Mak Dara nak umumkan pemenang pemenang bagi MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER GIVEAWAY  by MAK DARA ialah..

PEMENANG HADIAH PERTAMA : No 281 
Hadiah WANG TUNAI tajaan Hazman aka species1980
 
Dimenangi oleh : Aida Omar

PEMENANG HADIAH KEDUA : No 313 
Hadiah: topup maxis/digi/celcom RM30 tajaan Saya Suka Gelak
 
Dimenangi oleh : ZAMANI

PEMENANG KETIGA : No 283 

Hadiah: Sebuah Bag Tangan Wanita tajaan 24 CT CHEERY
Dimenangi oleh : PUTERI KASIH

PEMENANG KEEMPAT : No 105 
Hadiah: topup RM5 tajaan Sheila Salim 
Dimenangi oleh : ISMAIL AZIZ

PEMENANG KELIMA : No 157 
Hadiah: topup RM3 tajaan Sheila Salim 
Dimenangi oleh : LIZA YATI

PEMENANG KEENAM : No 274
Hadiah: BLOGLIST hadiah tajaan Mrs Velentine
Dimenangi oleh : MR ADIE ZAFF

PEMENANG KETUJUH: No 62
Hadiah: DiGi TOPUP RM5 tajaan PuanGojes 
Dimenangi oleh : ALISYA

PEMENANG KELAPAN : No 145 
Hadiah: DiGi TOPUP RM5 tajaan PuanGojes 
Dimenangi oleh : SOLEHAH SHAMSUDDIN
Solehah Shamsuddin

PEMENANG KESEMBILAN : No 74 
Hadiah: Sebuah Buku/Novel keagamaan tajaan Mas Zull
Dimenangi oleh : SURIA AMANDA

PEMENANG KESEPULUH : No 309 
Hadiah: topup RM3 Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : MAWARDI YUNUS

PEMENANG KESEBELAS : No 78 
Hadiah: topup RM3  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : HASLINA RAZALI
Yna

PEMENANG KEDUA BELAS: No 172 
Hadiah: topup RM3  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : DIERA TEKIKUSHIKA
Diera Tekikushika

PEMENANG KETIGA BELAS : No 41 
Hadiah: BLOGLIST tajaan  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : ALIA ALI AHMAD

PEMENANG KEEMPAT BELAS : No 3 
Hadiah: BLOGLIST tajaan  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : AYU JEAN
Cherita AyueJean

PEMENANG KELIMA BELAS : No 168 
Hadiah: BLOGLIST tajaan  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : NABIHAH

PEMENANG KEENAM BELAS : No 217
Hadiah: BLOGLIST tajaan  Seneorita Baharin 
Dimenangi oleh : ERYATI

PEMENANG KETUJUH BELAS : No 84 
Hadiah: BLOGLIST tajaan  Seneorita Baharin 

Dimenangi oleh : FAIZUL FADZULAH
The Sentinel - Best Top Hype For You!!

PEMENANG KELAPAN BELAS : No 173
Hadiah: Sehelai Baju Pelplum tajaan Nadia Farahida
Dimenangi oleh : ROZUAN ISMAIL
PAK CEK BIOLA

PEMENANG KESEMBILAN BELAS : No 58 
Hadiah: Sehelai Baju Pelplum tajaan Nadia Farahida
Dimenangi oleh : MRS LURVE
Indah itu...KAMU

PEMENANG KEDUA PULUH : No 309
Hadiah: Sebuah Buku Resepi Masakan tajaan Keyme
Dimenangi oleh : LUQMAN ZAKARIA aka AREP
arepnakbebel.com
TAHNIAH Mak Dara ucapkan kepada 20 orang pemenang MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER  yang bertuah. Untuk pengetahuan semua Mak akan umumkan para pemenang mengikut berperingkat. Peringkat pertama Mak Dara umumkan 20 pemenang dahulu dan pemenang yang selebihnya akan mak umumkan di satu entry sambungan pula. Jenuh jugak kalau nak umumkan lebih 60 pemenang sekali gus kan.. Lagipun barulah ada suspeng sikitkan ehehe

Disini Mak Dara ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada 30 penaja yang sungguh hebat. Terima kasih kerana menjayakan GA ini bersama sama Mak Dara. I can't do this without you guys! You guys are AWESOME! Dan kepada setiap seorang dari 319 peserta yang sudi menyertai GA Mak Dara ini, jutaan terima kasih diucapkan. Tahniah sekali lagi kepada para Pemenang. Dan kepada para pemenang anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di atas link header kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah.. 


Mak Dara memohon sepuluh jari memohon maaf sekiranya selama berlangsungnya GA Mak Dara ini ada yang tersalah bahasa tersilap kata atau jika telah menyinggung mana mana pihak harap dimaafkan. Terdapat lebih 40 buah hadiah lagi belum dimenangi.. Milik siapakah hadiah hadiah itu.. mungkinkah milik anda? TUNGGUUUUUUU......

152 comments:

  1. wah tahniah kepada para pemenang...happy2 for them bila tengok nama kawan2 menang... he he he...

    ReplyDelete
  2. huhu..xmenang..sedey..neway,kepada pemenang yang berkenaan,sila kontek SukaGelak ye..tahniah pada semua yang menang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih dik kerana sudi jd penaja bg GA mak dara ni.. tenkiuuuuuuuu soooo muchhhh appreciate sangat sangat.. Harap2 kita dpt bekerjasama lagi satu hr nnt ya ahaks

      Delete
    2. sama-sama mak :)
      insyallah..ada masa ketemu lagi kita :))

      Delete
  3. wah macam tak sangka je da nama solehah kat sini.hehe thanks akak! love u so much banyak-banyak :D

    ReplyDelete
  4. ok noted akan masukkan dia dalam bloglist

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis.. kerana sudi menjadi penaja bagi GA Mak Dara ini .. really appreciate it.. harap2 moga kita dpt bekerjasama lagi di masa hadapan ya.. tenkiuuuuuuuuuuuuuuuu...

      Delete
  5. harap2 ada la peluang nak menang..hehehehe.. tapi tahniah utk 20 pemenang.. ;) ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang... :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang. ^___6

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada mereka yang menang... :) walaupun saya kalah hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Wanaz.. belum lagi.. mak msh belum umumkan lagi 40 pemenang.. mana tahu wanaz salah seorang dr pemenang2 itu

      Delete
  9. ala...xtersenarai...uhuk!!!
    tapi pemenang keempat dan kelima mmg sama eh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan putus asa dulu hehe sbb mak dara baru saja umumkan 20 org pemenang . terdapat lagi 40 bakal pemenang akan diumumkan tak lama lagi.. mana tahu didiey antara pemenangnya In Sya Allah..

      ohhh pemenang tempat keempat dan kelima pemenangnya berlainan namun penaja hadiah yg sama...

      Delete
    2. ooo...sebab sy tgk no pemenang sama..no 105..
      yeke?? igtkan habis dah umum..hikhik

      Delete
  10. tiada rezeki. takpe takpe ada lagi pemenang yang belum diumumkan? hehe congrats kepada pemenang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu duluuuuu terdapat lebih 40 pemenang belum mak dara umumkan lagiiiii.. mana tahu salah satunya milik Nur In Sya Allah

      Delete
  11. Tahniah kepada pemenang termasuk AJ....
    Hehehheheh..
    Terselit pulak kat bloglist Seneorita Baharin tu.... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tahniah AJ!!! dan di sini mak nak ucapkan jutaan terima kasih kpd AJ kerana selalu support Mak selama ini. Terima kasih kerana sudi menjadi penaja dan terima kasih kerana menjadi antara pengomen tegar blog mak ni.. sayanagggggg AJ ketat ketat muahhhh hehehe

      Delete
    2. Sayang MD ketat2 jugak.....
      Thanks selalu bagi semangat kat blogger suam2 kuku macam, AJ ni ye... =D

      Delete
  12. Tak sabar nak tunggu pengumuman seterusnya..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah buat para pemenang....berpinar mata tgk senarai pemenang...suspen lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe mak yg nak umumkan pun dah naik pening sebenarnya hahahahaha

      Delete
  14. pergh menang peplum..nak bagi sape nih..

    macam mana nak amik hadiah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe blh bagi pd kaka, adik2 or sepupu sepapat bj tu hehe.. Ok untuk dapatkan hadiah adik boleh terus hubungi/contact penajanya @ http://www.nadiafarahida.com/ ya.. Tahniahhhhhh sekali lg dr mak dara hehe

      Delete
  15. Tahniah pada semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua pemenang..kita tggu pengumuman seterusnya.hiks..

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada semua pemenang..mak dara saya nak menang jgk..haha

    ReplyDelete
  18. tahniah untuk pemenang ye kak

    ReplyDelete
  19. tunggu entry MD lg...hopefully ade la terselit nama sally :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah pada yg bertuah..sapa la yg akan dapat hadiah dari M tu... Hope lps ni ada la rezeki M...

    ReplyDelete
  21. syukur alhamdulillah..thanks Mak Dara

    ReplyDelete
  22. tahniah para pemenang stage pertama :D nantikan stage kedua pulak.. ;)

    ReplyDelete
  23. waa. .hadiah gmpak. .tahniah smua pmng. . :)

    ReplyDelete
  24. Ya Allah terkejut aida.. dapat pemenang pertama pulak tu. Alhamdulillah.. thankz Mak Dara thankz sponsor HazmanFadzil dan tahniah buat yang menang.. tunggu next entry mak dara pulak.. kot2 terselit nama blogger yang selebihnya. Aida kena contact HazmanFadzil tu lah eh mak dara? teruja jugak dapat trofi ada nama aida.. auwww.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniahhhhh dikkk!! semoga kita dpt bertemu dalam next GA mak dara ya In Sya Allah

      Delete
  25. wah.tahniah kepada pemenang..hope...dalam 40 list pemenang ti..adalah jugak blog syaa menang..ekekek...amin...

    ReplyDelete
  26. tahniah kepada semua...
    tak sabar tunggu giliran akan datang
    :)

    ReplyDelete
  27. tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  28. tahniah pada semua pemenang... banyak hadiahnyaaa...

    ReplyDelete
  29. tahniah pada yg menang......next 40 winner coming soon

    ReplyDelete
  30. tahniah pd pemenang yeh..to pemenang sila tuntut hadiah anda..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe terima kasih Cheeryyyyyyyyyyyyyyyyyy

      Delete
  31. yeay saya menang. thanks bebanyak..=)

    ReplyDelete
  32. tahniah kepada semua pemenang :)

    yeayy tersenarai juga sebagai pemenang..dapat menang bag tangan. ^_^

    terima kasih mak dara dan thank you to all the sponsors juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniahhhhhhhhhhhhh Puteriiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

      Delete
  33. thniah kpd sume yg bjaya stakat nie..x sbr nk tgk kputusan strusnye..

    ReplyDelete
  34. Tahniah kepada semua pemenang..:))

    ReplyDelete
  35. tahniah pd pemenang
    xpe..kte org setia menunggu...next...hehe

    ReplyDelete
  36. Mak Dara~~!! Serius tak sangka ni! Huhu.. Last minute punya penyertaan tuh.. Appn thanks!!

    ReplyDelete
  37. Tahniah buat para pemenang ;)
    Rugi tak sempat join aritu -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe blh join GA mak dara yg akan datang In Sya Allah

      Delete
  38. Tahniahlah kepada Pemenang...
    nama tak tersenarai..tak ada rezeki mungkin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan putus asa dulu.. ini br 20 pemenang saja.. mak akan umumkan 40 lebih lagi pemenang esok.. In Sya Allah kalau ada rezeki tu tak kemana hehe

      Delete
  39. tahniah kepada semua pemenang...x menang pon ok dapat tambah ramai kawan...bak kate orang sambil nyelam,minum air...hehheheh!!!

    ReplyDelete
  40. wah sikit lagi no nak kene...harap ade peluang lagi...tahniah pade semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ye ke.. oh mana tahu esok mengena.. tunggu pengumam esok ya

      Delete
  41. berdebar-debar plak..eh..hehe apa pun tahniah kpd semua pemenang!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nantikan pengumuman pemenang selebihnya esok ya

      Delete
  42. bestnya...tahniah kepada semua pemenang ! :)

    ReplyDelete
  43. tahniah pada semua pemenang.. debar nak tunggu next pemenang pulak.. hope bertuah..hee

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum mak dara..tahniah2 pada yang berjaya yer...:)

    ReplyDelete
  45. tahniah buat semua pemenang... ^_^

    ReplyDelete
  46. tahniah kepada semua pemenang. comel juga bila hadiah yg lebih sesuai untuk perempuan dimenangi lelaki. tapi xpe, boleh bagi hadiah tu pada ahli keluarga atau kenalan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe rezeki ahli keluarga tu namanya hehehe.. Tahniahhhhhhh yeeee

      Delete
  47. tahniah buat semua pemenang... berdebar pula... agak2 nama deno tersenarai tak antara pemenang utk hadiah akan datang... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak pun sama sama berdebar.. Hehe in sya allah...

      Delete
  48. tahniah!!!!!!!
    bestnya kepada pemenang ......

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum mak. taniah buat semua pemenang. hehehhee :)

    ReplyDelete
  50. ada lagi 40....
    menang ke tak ye....

    ReplyDelete
  51. tahniah pada semua pemenang yer

    ReplyDelete
  52. Ya Allah....trime kasih Mak Dara....trme kasih para penaja....terutama mak dara n Mrs Velentine..... ;)

    ReplyDelete
  53. Saya menang bloglist Seneorita baharin! tq kak.. 1st time menang segmen GA ni. hehe

    ReplyDelete
  54. Tahniah kpd semua pemenang yg bertuah! Saya jugak yg x bertuah lagi ni. Huhuhu

    ReplyDelete
  55. wah!! tahniah kpd Top 20 !! =)
    ada jugak terselit nama sahabat blogger yg dikenali.. ^_^

    Keep blogging guys!!

    ReplyDelete
  56. Tahniahh kepada semua pemenang! Pemenang2 tpop belum datang menuntut hadiah, yg pemenang bloglist semua telah selamat masuk dalam my meletupz bloglist :D

    Btw, syg mak dara ketat2 too!!! muahhhhhhxoxo3!

    ReplyDelete
  57. tahniah kepada semua yg telah berjaya........ tahniah!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK