Tuesday, April 2, 2013

PEMENANG MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER GIVEAWAY - Part 2


As salam duhai teman. Semalam Mak Dara telah umumkan senarai 20 pemenang bertuah bagi MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER . Dan hari  ini Mak Dara akan mengumumkan pemenang pemenang seterusnya.. Rasanya ramai yang dah tak sabar dan menunggu keputusan ini dari semalam. Tanpa melengahkan waktu.. Pemenang pemenang bagi MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER ialah...

PEMENANG HADIAH KE 21# : No 124
PEMENANGNYA IALAH :
http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html/
Hadiah :Whiterning Soap with 24k gold

 TAJAAN: mamahannybunny

PEMENANG HADIAH KE 22# : No 250
PEMENANGNYA IALAH : 
http://nyteamlife.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : surah yassin & Al Mathurat     

TAJAAN :Si Matatajam


PEMENANG HADIAH KE 23# : No 255
PEMENANGNYA IALAH : 
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : surah yassin & Al Mathurat     
TAJAAN :Si Matatajam


PEMENANG HADIAH KE 24# : No 142
PEMENANGNYA IALAH :
http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html 
Hadiah : 
Doodle    TAJAAN : Dayang Deno

PEMENANG HADIAH KE 25# : No 219
PEMENANGNYA IALAH : 
http://lovingwantie.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
Blog Review  TAJAAN: Aiman Aziz


PEMENANG HADIAH KE 26# : No 297
PEMENANGNYA IALAH : 
http://ibumuiz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Blog Review  TAJAAN: Aiman Aziz

PEMENANG HADIAH KE 27# : No 198
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.jendelahidup.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Blog Review  TAJAAN: Aiman Aziz

PEMENANG HADIAH KE 28# : No 300
PEMENANGNYA IALAH :
http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
Pen sarawak  TAJAAN: SuWaRa Entertainment

PEMENANG HADIAH KE 29# : No 59
PEMENANGNYA IALAH : 
http://ainilittlesweet.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
buku keagamaan  TAJAAN: SuWaRa Entertainment

PEMENANG HADIAH KE 30# : No 86
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.arifstory.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : B
ekas perhiasan kaca TAJAAN: SuWaRa Entertainment

PEMENANG HADIAH KE 31# : No 174
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.aimancool.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
Pure marine collagen  TAJAAN: Beta Kupu


PEMENANG HADIAH KE 32# : No 25
PEMENANGNYA IALAH : 
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
Review Blog TAJAAN: Syida Rasyida


PEMENANG HADIAH KE 33# : No 65
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger.html
Hadiah : 
Purse  TAJAAN: Syida Rasyida


PEMENANG HADIAH KE 34# : No 47
PEMENANGNYA IALAH : 
http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Purse  TAJAAN: Syida Rasyida

PEMENANG HADIAH KE 35# : No 38
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.afieqaisarah.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Sehelai 
Shawl  TAJAAN: Hana Maroo

PEMENANG HADIAH KE 36# : No 150
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.nieyxzha.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Sebuah 
Buku Motivasi TAJAAN: Datin Tyka

PEMENANG HADIAH KE 37# : No 40
PEMENANGNYA IALAH : 
http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Sehelai 
Pakaian Wanita TAJAAN: Shima Mazlan

PEMENANG HADIAH KE 38# : No 100
PEMENANGNYA IALAH : 
http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : Sehelai 
pallazo pant TAJAAN: Mime MF

PEMENANG HADIAH KE 39# : No 79
PEMENANGNYA IALAH : 
http://krole-zone.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah :
Buku keagamaan "101 Doa Mohon Makbul" 
TAJAAN: Zamani Abe

PEMENANG HADIAH KE 40# : No 245
PEMENANGNYA IALAH : 
http://atieyusoffamily.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
Hadiah : 
Shawl  TAJAAN: Normi Nieza

TAHNIAH Mak Dara ucapkan kepada 40 orang pemenang MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER  yang telah Mak Dara umumkan semalam dan hari ini. Anda semua memang BERTUAH :) 

Disini Mak Dara ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada 30 penaja yang sungguh hebat. Terima kasih kerana menjayakan GA ini bersama sama Mak Dara. You guys are AWESOME! Dan kepada setiap seorang dari 319 peserta yang sudi menyertai GA Mak Dara ini, jutaan terima kasih diucapkan. Tahniah sekali lagi kepada para Pemenang. Dan kepada para pemenang anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link  kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya.. 

Mak Dara memohon sepuluh jari memohon maaf sekiranya selama berlangsungnya GA Mak Dara ini ada yang tersalah bahasa tersilap kata atau jika telah menyinggung mana mana pihak harap dimaafkan. Siapa bakal merangkul 20 hadiah yang selebihnya di MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER.. Keputusannya akan diumumkan tak lama saja lagi....

40 hadiah telah dimenangi
kini lebih 20 hadiah menanti untuk dimiliki
milik siapakah hadiah itu
TUNGGU!!


56 comments:

  1. tahniah all...mak dara..nama cik nor tak menang ker?haha

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada para pemenang... heee...happy for them... ^_^

    ReplyDelete
  3. tak de jugak :(
    tahniah pada yang bertuah :)

    ReplyDelete
  4. alaaa tak tercalon lagi...sedih...huhuhu :( :(

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang...
    AJ pulak berdebar tunggu siapa menang hadiah dari AJ tu...
    Hehhehehehe..
    OVERRRRR sangat tau... =P

    ReplyDelete
  6. tahniah!!huhu awesome betoi...hee :D

    ReplyDelete
  7. tahniah semua anda memang gigih ehehe :)

    ReplyDelete
  8. Oh yeah! Pemenang hadiah dr zam dh diketahui! Thanks Mak Dara! ;)

    ReplyDelete
  9. wahh !! tersenarai juga akhirnya .. :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...tunggulah la lepas ni blog di review.

    terima kasih Mak Dara. terima kasih untuk Aiman Aziz jugak.

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada pemenang stage two...rietta masih belom berkesempatan sekarang nie...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..yeay! Buku apakah itu.. ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua pemenang...tak sabar nak tengok the 20 lagi...ahakkss...

    ReplyDelete
  14. Ayo! tak menang jugak hehe tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  15. belum ada rezeki lagi..hehhee..apa2 pun, tahniah buat pemenang.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua pemenang!!!:)

    ReplyDelete
  17. tahniah pd semua pemenang
    setia menunggu part 3..hehe

    ReplyDelete
  18. tahniah! belum rezeki lagi. hehe

    ReplyDelete
  19. tahniah!!! anda semua sungguh bertuah..

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. tahniah kamu yang bertuah.. hahaha tak bertuah nampknye

    ReplyDelete
  22. Tahniah kpd semua pemenang yg bertuah. Saya jugak yg x bertuah lg ni. Huhuhu.

    Pemenang utk hadiah tajaan dari SuWaRa Entertainment sudah diketahui. Sila berikan details melalui emel suria1907@yahoo.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi pemenang hadiah ke-28, 29 dan 30, sila emailkan details kepada suria1907@yahoo.com. Thanks!

      Delete
  23. tahniah buat semua ye..
    sama2 nantikan ..

    ReplyDelete
  24. hu2.. xde lagi dlm senarai.. xdak untung toi lea teman ni.. hu3.. btw tahniah pada yg menang yeaa... =)

    ReplyDelete
  25. walaupun ada part 2, masih takde rezeki. apa pun tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  27. Tahniah pada pemenang...masih menunggu..kalau-kalau ada rezeki..

    ReplyDelete
  28. Tahniah pada yg bertuah...pemenang sila tampil beri details kat M yek...

    ReplyDelete
  29. Tahniah pada semua pemenang. Kita tunggu GA yang seterusnya :-)

    ReplyDelete
  30. tahniah pada semua yang bertuah.. :)
    rileks ya semua, masih ada lagi nama yang tak di-mention-kan tu.. hehe..

    ReplyDelete
  31. tahniah pada semua pemenang! alaa takde rezeki lagi nampaknya..hee

    ReplyDelete
  32. alaaa tak de lagi....
    tak pe ada 20 lagi...
    apapun tahniah untuk pemenang

    ReplyDelete
  33. tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  34. tahniah...xsabar nk tunggu lg 20 pemenang...

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah...
    nama sy tersenarai pemenang ke #40..tak sangka!..
    TQ Mak Dara...:):)

    ReplyDelete
  36. Tahniah kepada pemenang...

    nampak gaya nya mselim3 , xder rezeki utk segmen nie....
    insaallah boleh cuba lagi tahun2 mendatang...

    mselim3

    ReplyDelete
  37. congratz kat smua pemenang! utk PEMENANG HADIAH KE 31# : No 174, sila lah email kat sy details ye kat beta.kupu12@gmail.com.

    ReplyDelete
  38. tahniah semua pada yang berjaya... :-)

    ReplyDelete
  39. congratz all!! wahhh..kemain hadiah msing2..bertuah le korg..hee ^_^

    ReplyDelete
  40. tahniah kepada semua pemenang.... ^_^

    ReplyDelete
  41. Alhamdulillah blog sy tersenarai pemenang ke #29.terima kasih mak dara :)

    ReplyDelete
  42. tahniah buat semua yg berjaya....... alhamdulillah.....

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK