Saturday, May 25, 2013

Anak Mak Dara Mengidap Demam Kecing Tikus

Setelah 4 hari bawa anak Mak Dara, Adza Haiqal berulang alik di Hospital Ampang dan check up dan check darah berkali kali kerana dikatakan mengidap demam denggi akhirnya hari ni doktor mengatakan bahawa anak mak sebenarnya mengidap demam kencing tikus.. Masyaallah bagai luruh jantung ni.. semoga anak mama cepat sembuh ya sayang.. Sayu rasa lihat biliknya yg sunyi tak bertuan malam ini.. Mama sayanggg eqal...



48 comments:

  1. assalamualaikum,

    moga mendapat pemeriksaan doktor yg sebaiknya...

    ReplyDelete
  2. semoga Adza Haiqal cepat sembuh...adik doakan yer kakak...

    ReplyDelete
  3. semoga anak Mak dara mndpt rawatan segera dan cepat sembuh.

    ReplyDelete
  4. bersabar ya kak... semoga Haiqal cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. Alahai eqal... Kesiannya. Sabar ya kak....

    ReplyDelete
  6. Moga eqal cepat sembuh, & harap mak dara sabar dgn ujian Allah..

    ReplyDelete
  7. semoga anak MD cepat sembuh .. ermm dapatkn pemeriksaan yg detail..

    ReplyDelete
  8. musibah dtg dr Allah, & Dia jualah yang menarik musibah itu kembali.. Semoga anak Mak Dara lekas sembuhh :))) Semoga kuat & ceria selalu

    ReplyDelete
  9. tabah k mak dara.insha allah ank mak dara cepat sembuh..kami doakan.

    ReplyDelete
  10. Saya doakan anak MD cepat sembuh..risaunya bila ank sakit camni..kakak kawan sy pun kena demam camni..mula2 suspek denggi..pastu kencing tikus pulak..:(

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sembuh. anak mak ada g mandi kt mana2 air terjun k sebelum ni

    ReplyDelete
  12. Doa kakak mengiringi moga anakanda Eqal segera sembuh. Sabar Irdawati ujian sesekali melanda buat hati resah.. Teruskan doa...

    ReplyDelete
  13. Ya Allah, semoga tak teruk sgt..sbb ada jgk kawan sy kena penyakit ni..

    ReplyDelete
  14. moga anak MD cepat sembuih...amin ya rabbal al amin

    ReplyDelete
  15. semoga eqal cepat sembuh... baru2 ni anak kepada pengasuh anak saya pun disahkan mengidap demam kencing tikus. setelah darah diambil berkali-kali, ternyata dia selamat dr demam kencing tikus.. moga anak mak dara pun akan dapat khabar berita sedemikian rupa.. insyaallah...

    ReplyDelete
  16. Ya allah semoga anak syurga ni dipermudahkan dari kesakitannya... amin..amin... untuk Mak dara.. harap mak dara tabah dan kuat...

    ReplyDelete
  17. semoga cepat sembuh
    mcm mana blh terkena tu

    ReplyDelete
  18. Salam Mak Dara...
    Semoga cepat sembuh dan tabah menghadapi dugaan Allah. Semoga urusan dipermudahkanNya

    ReplyDelete
  19. Semoga anak mak dara sembuh dgn cepat.. Insha Allah.. Semoga mak dara dan sekeluarga tabah menghadapi dugaan ni.. Penyakit itu penghapus dosa..

    ReplyDelete
  20. MD kena banyak berdoa, semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  21. semoga mak tabah menghadapi dugaan dariNya...sentiasalah berdoa insyaallah dgn izinNya...anak mak akan sembuh...hanya DIA yang maha mengetahui dan berkuasa atas segalaNya..

    doa js semoga ank mak cepat sembuh...ameen

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum. semoga anak akak sembuh dari sakitnya.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mak dara...semoga cepat sembuh yer...:(

    ReplyDelete
  24. Tabah dan sabar ya Mak Dara. Mudah-mudahan Haiqal cepat sembuh. Saya tahun tentang hal ini pun setelah bertandang ke blog Mia Liana. Tenang ya.

    ReplyDelete
  25. semoga cepat sembuh.....macam mana boleh kena MD....?

    ReplyDelete
  26. doakan semoga cepat sembuh bt anak MD..

    ReplyDelete
  27. ya allah...semoga eqal sihat seperti sediakala....amin...

    ReplyDelete
  28. Kuatkan semangat buat ekal dan mak sekeluarga ya. Semoga dik ekal cepat sembuh. aamiin....

    ReplyDelete
  29. Semoga Anak Mak Dara mendapat rawatan yang sebaiknya dari pihak hospital dan cepat semboh....

    ReplyDelete
  30. salam Mak Dara... semoga Adza Haiqal cepat sembuh... jangan sedih2. take care ye..

    ReplyDelete
  31. Mak Dara, saya doakan semoga Haiqal cepat sembuh ye. MD jgn stress2 tau. semoga tabah hadapi dugaan ini. harap Haiqal kuat lawan penyakit ni. take care :)

    ReplyDelete
  32. semoga dia cepat sembuh..macam mana blh terkena?

    ReplyDelete
  33. AJ doakan yang terbaik buat anak MD.....
    semoga segalanya dipermudahkan Allah swt.....

    ReplyDelete
  34. Semoga cepat sembuh ya...
    Ngomong2 Deman Kencing Tikus itu penyakit apaan...?

    ReplyDelete
  35. Tidak terduga..... Insyaallah dgn kepakaran doktor dan doa semua moga Mak Data dan eqal cpt sembuh

    ReplyDelete
  36. Salam Mak Dara..
    Semoga anak MD cepat sembuh...

    ReplyDelete
  37. Hmm macamana boleh kena? Bahaya, sejak adanya wabak ni, tak bagi dah anak2 main air kat darat ni, dulu selalu gak bawa gi Air Terjun ...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK