Wednesday, May 1, 2013

FEREENA BEAUTY - V-Shape Lotion

As salam duhai teman.. Haaaa yang jauh mari rapat yang rapat mari dekat.. Hari ni Mak Dara nak khaborkan pada teman teman semua tentang produk VShape Lotion  dari FAREENA BEAUTY. Haaa ni memang bagus pada yang gebu gebu dan comel macam Kak Ton errr sorry macam Mak Dara.. Haaa pada yang ada masalah lebihan lemak tu moh dengar molek ye.. 

 V-Shape Lotion FEREENA BEAUTY

MENGENAI V-Shape Lotion FEREENA BEAUTY

V-Shape Lotion FEREENA BEAUTY Mempunyai haruman yang memberi kesegaran pada minda dan sesuai disimpan dalam setiap beg tangan anda untuk kepelbagaian kegunaan.
• Lotion ini berkesan untuk memecahkan lemak di mana-mana bahagian tubuh badan terutamanya di perut, pinggan, pinggul dan dagu
• Gabungan herba serta teknologi serapan NANO yang bertindak cukup berkesan bagi memecah lemak berlebihan
• Selain itu boleh membantu melawaskan pembuangan air besar dan kecil, kembung perut dan senggugut untuk wanita
• Sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu yang berpantang
• Lotion ini sesuai untuk lelaki dan wanita

CARA-CARA PENGGUNAAN :

• Sapu dengan secukupnya pada bahagian yang dirasakan perlu dan terdapat lebihan lemak. Buat urutan dengan mengikut lawan arah jam dengan membuat urutan ringan sehingga rasa ia meresap sepenuhnya. (Perut : sapuan mengikut lawan arah jam), (Pinggang : urutan dari atas ke bawah)
• Penggunaan 2 kali sehari selepas mandi dan sebelum tidur akan membantu mempercepatkan lagi proses penyingkiran lemak

LANGKAH PENGGUNAAN :

Langkah 1 - Jangan picit terlalu banyak lotion, sapuan yang terlalu banyak akan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar
Langkah 2 - Untuk bahagian perut, picit lotion mengikut kesesuaian, sapukan keseluruhan bahagian perut dan buat sedikit urutan. Proses pemecahan lemak akan menyebabkan tindak balas, gatal, ruam di bahagian perut akibat penyingkiran lemak yang berlebihan
Langkah 3 - Bagi memecahkan lemak di bahagian dagu, sapukan nipis sahaja sudah memadai
Langkah 4 - Penggunaan secar berterusan dan berdisiplin akan memberikan kesan yang lebih cepat.

TINDAK BALAS :

•Tindak balas pemecahan lemak berkemungkinan timbul gatal-gatal di permukaan kulit akibat penyingkiran lemak dan toksin. (Pastikan mereka yang mempunyai elergi pada kulit mendapat nasihat doktor sebelum penggunaan)

HARGA :
Rm 69 (Semenanjung Malaysia)
Rm 79 (Sabah/ Sarawak)

Jutaan terima kasih kepada Ielly Yaacub dan FEREENA BEAUTY atas tajaan ini. Untuk keterangan lanjut sila hubungi Ielly di talian 0134222667 atau di fanpagenya @ https://www.facebook.com/EllysFavShoppe


13 comments:

  1. macam best je.. kena cuba ni hehe

    ReplyDelete
  2. pernah terbaca pasal produk ni tp lum terfikir nk cuba lagi...gud luck mak..

    ReplyDelete
  3. pernah dengar sal ni... ada sepupu suruh try... nak cuba lah nanti..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak cuba blh contact cik ielly tu ya

      Delete
  4. ada niat beli, tapi mahal ler now guna lotion anugerah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke.. Tp bg mak kalau blh dpt result yg bagus mak sangat syorkan utk gunakannya

      Delete
  5. wow..bole tahan jugak harganya. hehe

    ReplyDelete
  6. Produk ni banyak orang guna..
    Tapi AJ je tak boleh nak guna...
    Tak tau nak sapu tang mana......
    Hehehehhe..

    ReplyDelete
  7. macam best je,teringin nak guna la...mohd azrin,26thn duk klang..0193407259

    ReplyDelete