Friday, May 31, 2013

Mak Dara Dimasukkan Ke Hospital Damai

Assalammualaikum. Di sini saya Adza Emie adik kepada Adza Irdawati atau anda lebih mengenali beliau dengan nama mak dara kini dirawad di Hospital Damai Speacialist Melawati kerana mengidap demam denggi. Baru sahaja anaknya Adza Danial haiqal mengidap Demam Kencing Tikus kini gilirannya pulak mendapatkan rawatan.

Beliau meminta saya tulis entry ini supaya para pembacanya tahu akan keadaan dirinya. Beliau kirim salam pada anda semua. Doakan semoga beliau cepat sembuh. Saya mewakili kakak saya ingin berterima kasih kepada anda kerana amat mengambil berat akan kakak saya. Beliau amat menghargainya..


54 comments:

  1. semoga cepat sembuh Mak Dara :)..

    ReplyDelete
  2. risaunya mia... semoga akak cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Kesiannyaa..... lama Kak Mirror tak menjengah blog ni, alih2 dpt berita Mak demam denggi pulak.
    Moga cepat sembuh ye Mak. Take care.

    ReplyDelete
  4. Moga kak Adza cepat sembuh , doa2kan semua nya baik2 ajer.

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh ye Mak Dara

    ReplyDelete
  6. Kak Jaja doakan Ida cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. semoga mak dara cepat sembuh. amin....

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh MD..jg kesihatan ye..

    ReplyDelete
  9. Mmg dok tringat kt mak sbb tgk lama mak xupdate blog..rupanya mak xsihat..farah doakan semoga mak cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  10. alahai, cian mak dara... hope mak dara n anak cpt sembuh k... in shaa allah...

    ReplyDelete
  11. Semoga cepat sembuh Mak Dara...

    ReplyDelete
  12. Y Allah. Mcm2. Moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  13. Moga Mak Dara cepat sembuh yeh

    ReplyDelete
  14. Kesian mak dara.. lepas anak kena warded mak pulak yg kena.. :( hopefully semua dlm keadaan baik.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  15. kak kiah..alahai hilang keceriaan kami yang selalu baca status meroyan akak di fesbuk dan diblog..moga Allah permudahkan urusan akak yer..cepat sembuh tau..

    saya doakan utk akak..be strong mama!

    ReplyDelete
  16. Semoga cepat sembuh mak dara...

    ReplyDelete
  17. makdara..moga sabar dan cepat sembuh ya..insyaALLAH sama2 mendoakan kesihatan makdara..

    ReplyDelete
  18. Semoga mak dara cepat sembuh....

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum mak dara...semoga mak dra n keluarga segera sembuh...

    ReplyDelete
  20. semoga mak dara cepat sembuh..INSYAALLAH

    ReplyDelete
  21. semoga mak dara sihat semula seperti biasa ye

    ReplyDelete
  22. Waalaikummussalam.. patut la lama menyepi.. semoga mak cepat sembuh..

    ReplyDelete
  23. semoga cepat sembuh dari sebarang penyakit...

    ReplyDelete
  24. maaf lama x singgah, kebusyan sgt2 lately. KA doakan MD sekeluarga cepat sembuh yer amin2

    ReplyDelete
  25. semoga cepat sembuh ea MD

    ReplyDelete
  26. Semoga cepat sembuh dan di lindungi Allah..

    ReplyDelete
  27. assalam...moga mak dara cpt smbuh n maaf kerana baru nmpk entri ni, sebab tak dpt online kebelakangan ni. Rakan-rakan semua doakanla agar mak dara cpt smbuh ya, amin.

    ReplyDelete
  28. semoga mak dara cepat sembuh dan pulih seperti sedia kala...

    ReplyDelete
  29. speedy recovery mak...den skuarga doakan mak compek sombuh spt sodio kalo...

    ReplyDelete
  30. semoga MD segera sembuh, patutler blog MD senyap jer......

    ReplyDelete
  31. Salam MD, sy bru dpt tau....moga MD cepat sembuh ye =)

    ReplyDelete
  32. patut la x der update n3..rupanya MD x sihat..Sura doakan smoga MD cepat sembuh..dan kembali sihat seperti biasa..:) nnt sihat.. cepat2 masukkan N3 baru tau..

    ReplyDelete
  33. semoga mak dara cepat sembuh...aamiin

    ReplyDelete
  34. salam mak dara...sy baru bace pasal berita neh...dah lepas satu,satu lagik ujian Allah bagik kat mak dara...sabar n cepat sembuh harapnya...untuk demam kencing tikus...suh haiqal makan tembikai bebanyak...insyaAllah boleh kurangkan demamnya...tapi,demam denggi x pasti lagik...harap info dapat digunapakai...thanx...

    ReplyDelete
  35. baru berkesempatan baca entry ni ...aduhaii...semoga kakak saya yang gojes ni cepat sembuh...adik sayang kakak tau...take care...

    ReplyDelete
  36. salam... Ida kita doakan semoga ida cepat sembuh ya... sabar banyak2 dengan dugaan allah ya ida

    ReplyDelete
  37. semoga MD cepat sembuh..poor u sista,makan sup ketam and my suggestion minum kington from Elken or herbalife Formula 1, bole ganti balik sel and build up blood cell semula..kim salam pada beliau..take care sista

    ReplyDelete
  38. ena doakan akak cepat sembuh yea

    ReplyDelete
  39. mak macam mana sekarang? iha baru tau harini.. moga mak cepat sembuh, Amin..

    ReplyDelete
  40. Alhamdulillah, semuanya dah ok. Dengki .. errrr denggi memang antara penyakit berbahaya, dan ia berjangkit, ramai cam tak abik kesah sedangkan wabak ni sering naik. ...

    Rumah saya, 3 kali datang Inspektor Kesihatan disebabkan kawasan panas Denggi ni.

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK