Tuesday, June 11, 2013

Blog Mak Dara Dah Lebih 2 Ribu entry


Lebih dari 2 ribu entry bior betol mata mak ni.. Takkan pepagi ni dah speedo mata ku... Tak pueh hati kasi print screen dan.....



Memang betol bagai dilihat.. Memang mak dara dah published sebanyak 2004 buah entry selama 2 tahun lebih sejak mak membuka blog ni pada 17hb Jan 2011 yang lalu..



Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada somi Mak Dara yang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Sayang korang ketat ketattttt... Terima kasih sebab selalu support blg picisan Mak Dara ni.. Amboi macam menang award le pulak hahahaha... Terima kasih kerana ada yang sudi membaca entry entry mak selama ini.. you guys memang meroyan lah.. errrr salah memang AWESOME lah... muahhh...


42 comments:

  1. hehe...
    meroyan tau bila MD tak post entry masa masuk spital aritu. Now da better,so mari meroyan sesame. hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke.. ok kali ni mak dah sihat moh meroyan sama sama hehehehehehe

      Delete
  2. tahniah mak dara...sayang mak dara jgk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuu normi... auwww touching tauuu..... sayanggg normiii

      Delete
  3. eh eh mak dara dah sihat ea..alhamdulilah
    tahniahhh tu baru 2k mata terjojol..lau 3 4K x tau lah caner hehe

    kalah bulu mata che ta..awwwww :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdullilah dah sihat dan meroyan kembali hehehehe.. aah mmg cita cita nak kalahkan bulu mata pelesu che ta wahahahahaha

      Delete
  4. Banyaknyaaaaa entri ;D hehe. Tahniahhhhhh

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak. waaaah banyaknya mak meroyan selama ni, keep blogging mak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Sheila... hehehe tenkiuuuuuuu

      Delete
  6. Wauuu dasyat tu...saya pun tgh usahakan jgk ni..biar jadi 2013 entry..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita usaha bersama sama jommmm hehehehe

      Delete
  7. Congrats mak dara!! Banyak tu, teruskan meroyan ye. i loikeee.. haha

    ReplyDelete
  8. tahniah mak dara..maaf mak lama intan x singgah sini..apapun tahniah sekali lg

    ReplyDelete
  9. Hebatlah tu! Aina masih merangkak2 lagik...hahhaaaa...

    Meroyan tak kacau org tak pe meroyan kacau sana kacau sini bahaya.

    ReplyDelete
  10. wah,, banyaknya entry MD :) tahniah. keep meroyans k. ahaks. hehe. suka sangat baca

    ReplyDelete
  11. Cayalah MD, xpe blog ni meroyan yang relevan wah gitu! =)

    ReplyDelete
  12. wowww..banyak tu!
    Sayanggg mak dara jugak! :)

    ReplyDelete
  13. byknya,,apa-apa pown teruskan berblogging

    ReplyDelete
  14. Tahniah, MD! Banyak tue 2000 entri! Semoga MD terus meroyan eh silap, semoga MD dapat terus memeriahkan dunia blogging tanahair. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  15. Congrats MD... Sukses betoi MD meroyan kat blog ni..

    ReplyDelete
  16. tahniah mak dara! mak dara memang rajin!

    ReplyDelete
  17. wah banyak tu mak, memang tip top lah hehe.. iha nak berguru dengan mak, nak belajor cara meroyan ehh update entri sampai 2k :D

    ReplyDelete
  18. Banyak dh tue Mak...sya pun tak berkesempatan lagi nak cover semua story mak..tapi sya pasti mesti semua story mak best2.. keep it up ;p

    ReplyDelete
  19. wahhh banykanye ..tahniah MD :) mak dara terbaik!!!

    ReplyDelete
  20. dah 2004 entry baru saya jumpa dan terus follow!lambat nau,tsskkkT-T.sedih.
    btw bnyak sungguh,go mak dara go!!ihiikks^^

    ReplyDelete
  21. fuyohh 2K byk tuh...hehe tahniah MD...

    ReplyDelete
  22. wah!! tahniah MD :) en3 pun tiptop kan!

    ReplyDelete
  23. dalam sedar x sedar banyak rupenye mende yang dikongsi....heehee...tahniah...heheheh...

    ReplyDelete
  24. salam mak dara yang gojessss...!!

    wah diam tak diam ek.....

    ReplyDelete
  25. Congrates MD atas peningkatan yg sgt2 baik. Hopefully MD menjadi idola blogger lain...seperti wan. Yg masih baru berjinak-jinak dan byk yg perlu belajar.

    ReplyDelete
  26. wah! terbaik r mak dara...da 2K entri~~~ banyaknye idea...ce kongsi tips skit

    ReplyDelete
  27. selamat meroyan kembali MD....sihat...meroyan makin menjadi....hehe
    bila nak buat segmen tu MD...?

    ReplyDelete
  28. Tahniah MAk Dara..dah banyak tu..and selamat meroyan k..

    ReplyDelete
  29. perghhh... 2000 entri?? tahniahhh! awesome! nak jadi anak murid akak bole? hik3

    ReplyDelete
  30. tahniah Mak Dara!!! teruskan berblogging ya :)
    we will support u :D

    ReplyDelete
  31. blog mak dara hebat la. wah 2K banyak sangat tu... tahniah mak dara

    ReplyDelete
  32. Wow!!! Banyak tu MD....
    AJ nye, 1k tak sampai lagi.....
    Hehehehehehe.......
    Keep blogging tau MD....
    AJ suka tumpang meroyan kat sini.... =D

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK