Thursday, July 25, 2013

4000 Pageviews Untuk Blog Bicara Mak Dara Hari Ini

Haaa ini dia report card mak dara untuk hari ini.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai dan blog mak ni hanyalah blog personal dan penuh dengan entry meroyan, namun walau bagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog mak ni tau...


Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai pukul 11:55 malam sebentar tadi..Syukur alhamdullilah.. 4000++ pageview untuk hari ini.  Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...muahhhhhh. Jangan serik serik ke blog Mak Dara ni lagi dan lagi dan lagi ye :)


29 comments:

  1. Hari2 datang sini stalk mak dara haha.

    ReplyDelete
  2. wow.. banyak tue.. tahniah lah ... :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehehe biasa2 je Zam.. Blog Zam lagi banyak dr blog mak ni hehe

      Delete
  4. Blog terbaik...selalu melawat disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishh takdelah terbaek biasa2 aje.. hehehe but thank you for ur kind words.. make my day hehehe

      Delete
  5. Wowww...terbaik. Boleh le turunkan petua kat sis pulak ya..;)

    ReplyDelete
  6. sy mcm biase la MD.. harap2 x terlepas update dari MD.. :)... tumpang gembira...

    ReplyDelete
  7. banyak gile tu.blog aku ibarat macam macam kayu je.sikit pageviewnye pun..datang la selalu blog saya sambil derma skali kat iklan tu ye..

    ReplyDelete
  8. terbaiklah mak dara.. banyak tu yang masuk kalau. pageview pun dah 4k sehari. pergh

    ReplyDelete
  9. Wauu..dashatnya makk..entry apa yg meletop letop tu?

    ReplyDelete
  10. Salam jumaat&salam ramadhan 17..
    wah tahniah2..

    ReplyDelete
  11. tahniah MD....klu dah baik meroyan cane pun org suka je baca...hihi

    ReplyDelete
  12. salam jumaat mak dara.. wah.. memang hebat la.. tahniah mak dara.. boleh kongsikan petua untuk blogger lain..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum mak. wahh banyaknya. okey sheila perasan blog dah semakin kecik kan. hehehe nampak sangat menarik makkkkkkkkkkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  14. wah hebat la mak dara .. saya nak dapat 100 pon jenuh dok blogwalking sini sana.. congratzz yerr ^_^

    ReplyDelete
  15. nak dengar mak dara membebel..heheh...seronok..susah nak dapat pageview banyak nie

    ReplyDelete
  16. Sokong menyokong antara blogger... Tahniah...tahniah MD.

    ReplyDelete
  17. banyak tu, aku 1 hari nak 500 pun payah..

    ReplyDelete
  18. PERGGHHH...BANYAK TUH...TAHNIAH MD....!

    ReplyDelete
  19. banyaknye pageview mak dara...sy brape kerat je...hakhakhak....

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK