Wednesday, July 24, 2013

Eksklusif Gambar Anak Prince William dan Kate Middleton

Setelah melahirkan putera sulung mereka semalam, Prince William dan Kate Middleton memperkenalkan anak lelaki mereka kepada seluruh rakyat dengan membawa putera itu keluar Hospital St Mary untuk tatapan semua. Kate dan Will, kedua-dua bergilir-gilir membawa putera mereka itu . Difahamkan bahawa putera mereka itu masih belum diberikan nama..

Mari mak dara kongsikan gambar eksklusif gambar gambar anak Prince William dan Kate Middleton yang telah dikeluarkan oleh fanpage milik Prince Harry  









Waduhhhh comel sekali putera sulung Will dan Kate ini.. Ada iras iras Prince Wiliam sikit kan.. Apa apapun Sekalung tahniah Mak Dara ucapkan kepada Duke and Duchess of Cambridge dan juga kepada seluruh rakyat united Kingdom atas kelahiran putera ini!

#sumber dan gambar adalah hak milik terpelihara  https://www.facebook.com/princeharryfanspage


42 comments:

  1. hebat diorg, lps bersalin terus berjalan, kita org melayu terus kene bungkus duduk kt umah, xle byk gerak nati bentan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu hehe kita siap berbalut balut badan dengan barut kalau lps bersalin kan hehehe

      Delete
    2. MD, kawan ana kawen ngan minah salleh, kat sana mmg perkara biasa coz diaorg xde pantang2 ni, pagi bersalin, ptg da boleh jalan2 lompat2..hehehheheee..pastu klu kat sana style bersalin masuk hospital, diaorg hanya akan masuk hospital time betol2 da nak terberanak..hehehehehe :-)

      Delete
    3. Waoo..dashat!! Tak gelebeh ke perut mereka? KIta 40 hari kena bertungku..

      Delete
  2. buncit sket perot kate...lom bertungku lagi tuhh..hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah sbb belum pakai barut yg ikat ikat tu agaknya

      Delete
  3. comel betul anak mereka.. handsome macam ayah dia kot.. hehe.. tahniah kepada mereka..

    ReplyDelete
  4. comelnya baby tu..apa pun tahniah pada mereka..seksi tunjuk perut hihihihi.......

    ReplyDelete
  5. Hehe....tahniah kepada mereka. Sama cantik, sama padan, dan ada anak untuk melengkapkan segalanya hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3.. bila dah ada anak br rasa lengkap sesebuah keluarga itu kann

      Delete
  6. perut kate tu npk cam peknen je..mayb x tungku kut hahaha
    tahniah tuk diorg..sure nenek moyang diorg suka sgt dpt zuriat bb boy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah perut blm pakai barut tu.. hehe kompom minggu dpn dah kecil blk hehe

      Delete
  7. Sehari lepas lahir dah keluar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari je dah keluar.. lps tu dah boleh jln mcm normal.. mmg hebatlah diorang ni kan hehe

      Delete
  8. mmg comel sgtlah MD !

    ReplyDelete
  9. wah, ekslusif, dari semalam adik akak ni dok mencari...anyway, miss you akak gojes... *_^

    ReplyDelete
  10. Sudah ditunjukkan kepada media bayi diraja. Percaya perkembangan bayi ini akan sentiasa mendapat tumpuan Paparazi

    ReplyDelete
  11. mewarisi takhta kerajaan Britain....ditunggu-tunggu kelahirannya......

    ReplyDelete
  12. supporting je tunjuk anak....semua boleh tengok dan bukan eksklusif untuk majalah tertentu....

    ReplyDelete
  13. terkejut sebenarnya ngan kate ni, baru lepas bersalin macam orang sihat je siap boleh berjalan2x lagi dengan senyuman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. klu sy tak tahulah tu..duk merengek lg kot..mengalahkan baby..

      Delete
  14. aloooo cutenya ,wah lepas bersalin makin cantik

    ReplyDelete
  15. Dorang xde tungku2 or pakai2 barut ...x tau cane diorg nyer adat and confinement

    ReplyDelete
  16. lahir zuriat keturunan raja-raja.... bertuah la badan...

    ReplyDelete
  17. bayi tu da boleh masuk book of record kan makdara...? sebab baru je berapa hari tapi 1 dunia dah kenal pergh! fames betul huhuhu~ liputan penuh tu

    ReplyDelete
  18. Salam Mak Dara...Tahniah juga!!Comel betul anak prince william & kate ni.

    ReplyDelete
  19. Hehe untungnya jadi cucu Raja ....

    ReplyDelete
  20. putera plak tu mak dara..mana tak meriahnya

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK