Friday, July 12, 2013

Olay Professional ProX

Apa khabar teman teman sekalian.Ok Hari ini Mak Dara nak kongsikan kepada anda sebuah poduk terbaru produk penjagaan kulit iaitu Olay Professional ProX 

Apakah Olay Professional Pro-X ?

Olay Professional Pro-X Advanced Facial Cleansing System adalah sebuah produk penjagaan kulit yang memberikan anda kelihatan lebih muda dan cantik. Kulit anda akan kelihatan lebih muda dalam 28 hari! Dijamin! Olay Professional Pro-X  telah direka dan diuji oleh Olay Profesional Alliance untuk Penjagaan Kulit dan ia akan membaiki kadar kelembapan kulit dan meningkatkan kadar perolehan permukaan sel. Olay Professional Pro-X membersihkan kulit 6 X lebih baik dan membantu memaksimumkan keberkesanan serta-merta menghidratkan pelembap anti-penuaan kulit anda. Hasilnya adalah hebat, terbukti, dan profesional.

Mak Dara sendiri tidak melepaskan peluang bagi mencuba produk ini!!!


Produk Olay Professional Pro-X Advanced Facial Cleansing System 



CARA CARA PEMAKAIAN


#1 Basahkan kulit muka dan kepala berus ringan dengan air.



#2 Letakkan losyen Pembersih di tangan anda dan urut ke seluruh muka.


 # 3 Hidupkan pembersihan berus dan perlahan-lahan bergerak 
muka selama kira-kira 60 saat.



 # 4 Bilas muka dengan air.


SIAP!!!!!!!!


Memang Mudah menggunakan produk Olay Professional Pro-X ini. Semudah 1..2..3..! Memang terasa kesannya..!! 



CIRI CIRI PRODUK

*Membersihkan kulit 6 kali lebih baik untuk pembersihan asas
*Membantu memaksimumkan keberkesanan serta-merta menghidratkan pelembap anti-penuaan anda
*Direka dengan 2-kelajuan, sistem berputar menyampaikan pembersihan harian yang mendalam dan pengelupasan lembut, kalis air.
*Ia termasuk saiz sampel Pembersih Pembaharuan Pro-X Exfoliating disyorkan untuk pengelupasan harian.


Produk Olay Professional Pro-X  telah disiarkan sebanyak dua kali di TV di Korea. (Featured Twice on TV 女人我最大 Nu Ren Wo Zui Da)





Mak Dara dapati bahawa produk ini benar-benar membersihkan jauh lebih baik daripada menggunakan tangan saja selama ini. Ia memang mudah untuk digunakan, Mak Dara tak perlu membaca manual atau mencari tutorial untuk belajar bagaimana untuk menggunakannya. Mak Dara tidak mendapat apa-apa reaksi atau alahan pada kulit apabila menggunakan produk ini.Bulu berusnya yang lembut super memang tidak menyakitkan kulit wajah. Produk Olay Professional ProX benar-benar membersihkan kulit dan ternyata amat berkesan untuk kecantikkan kulit wajah kita.

Akhir sekali Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Michelle Chuah iaitu pemilik kepada SUPERMODEL SECRET ONLINE SHOP @ http://www.supermodels-secrets.com/ atas pemberian produk Olay Professional ProX yang hebat ini. Really appreciate it Michelle! 

Mak Dara dan Michelle Chuah

Haaaa amacam dah teruja dengan produk Olay Professional ProX ini? Pasti anda nak tahu berapakah harga produk ini kan??

HARGA  Olay Professional Pro-X RM 280

KINI ADA PROMOSI HARI RAYA!!

HARGA  Olay Professional Pro-X sempena Hari raya @ RM 149.90


20 comments:

  1. salam jumaat mD..
    MENARIK JUGAK PRODUK NI
    cara guna pun senang..

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat dear... Memang menarik.. dan mmg mudah digunakan.. kalau nak tahu lebih lanjut atau nak membeli produk ni boleh ke http://www.supermodels-secrets.com/2013/06/clairisonics-cousin-olay-professional.html ye :)

    ReplyDelete
  3. ada pulak berus cuci muka yea..mcm2lah produk skun
    el pakai cuci tgn je lah MD
    lau dpt free best gak ekeke
    pasni muka MD bersinar2 no
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mmg best produk ni el.. hehehe doakan agar mak dara dpt kesannya dalam 28 hr ini ye

      Delete
  4. seronoknya dpat memanjakan kulit mcm tu...mesti kulit cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe baru je mula menggunakan produk ni. tp dah nampak kesannya.. Doakan agar mak mendapat kesan yg baik dr produk ini ya

      Delete
  5. Makin jelita la MD lps ni...selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishh takdenye jelita biasa2 aje hehehe,, Selamat berbuka utk M juga ya :)

      Delete
  6. Replies
    1. memanggg bestttt Shaila.. Kalau nak tahu lebih lanjut poduk ini klik di link ini ya..http://www.supermodels-secrets.com/2013/06/clairisonics-cousin-olay-professional.html.. tgh sale raya tuuu hehe

      Delete
  7. huhu..cantiknya muka MD!kena try ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih Yna.. KOmbang mak baca.. Try jgn try.. memang produk yg sangat terbaekkkk

      Delete
  8. nampak kelainan bila MD guna produk ni...kalau dapat free lagi best...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. memang boleh lihat kesannya dalam masa yang sangat singkat.. Memang teruja mak dara gunakan produk ni..

      Delete
  9. wow..siap ade pmberus muka gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. berus tu yg paling besttt tu.. Habis dicuci segala kekotoran di kulit wajah kita..

      Delete
  10. Waauu lebih muda dlm 28 hari? Menakjubkan..

    ReplyDelete
  11. Waauu lebih muda dlm 28 hari? Menakjubkan..

    ReplyDelete
  12. bagus
    pompuan kena jaga terampilan kan
    laki pun sma

    ReplyDelete
  13. banyak diskaun tu mak dara, tp sy tak pernah pakai olay

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK