Tuesday, July 23, 2013

Prince Wiliam Dan Kate Middleton Menimang Putera Pertama

Tahniah kepada Prince Wiliam dan Kate Middleton yang baru saja menimang putera pertama mereka pada pagi tadi! Kate Middleton melahirkan putera sulungnya itu di St. Mary’s Hospital iaitu hospital yang sama di mana Princess Diana melahirkan Prince Wiliam dan Prince Harry.

Kate telah dimasukkan ke Hospital St Mary pada pagi 22 Julai dan telah melahirkan putera pertamanya dengan bayi seberat 8-pound, 6-ounce pada jam 4:24 p.m. local time (11:24 a.m. ET). Di fahamkan bahawa Prince Wiliam berada di sisi Kate sepanjang proses kelahiran ini. 



Sekalung tahniah Mak Dara ucapkan kepada Duke and Duchess of Cambridge dan juga kepada seluruh rakyat united Kingdom atas kelahiran putera ini!


54 comments:

  1. hepi kuasa tiga la dorg sbb first bby dah dpt prince :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kannn.. bakal pewaris tahta.. no 3 in line.. Prince harry pun jatuh ke nombor 4 untuk menjadi king hehehe

      Delete
  2. weaaa..dapat putera tuuu.. memang pewaris laaa.. heee

    ReplyDelete
  3. mesti bila besaq nanti handsome dan menjadi rebutan ramai macam ayahanda dia kan.. ^_^

    ReplyDelete
  4. ramai peminat menunggu berita gembira ini.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. wartawan pun ramai yg berkampung kat dpn hospital tu hehe

      Delete
  5. tu sijil kelahiran dorang ke? simple.

    ReplyDelete
  6. mesti comel macam kate ..kang cakap comel mcm phat muntoh ijo plak mak dar kang hehe

    ReplyDelete
  7. wahh... tak sabar nak negok baby derang ni...

    ReplyDelete
  8. Raja2 paling gembira klu dapat ank lelaki berbanding perempuan..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada kedua pasangan diraja ini....

    ReplyDelete
  10. msti dorank dpt liputan meluas sluruh dunia sal ni kan makdara~~~ tahniah diucapkan kepada putera william and kate...takpa nnt krole p jenguk korang kat sana ya... kim salam sayang kat anak buah baru <----mcm btul je hahaha

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat keluarga diraja ni...

    ReplyDelete
  12. ha dapat anak lelaki...tahniah..ada pewaris takhta ni...hee

    ReplyDelete
  13. tahniah buat mereka yer.. x sabar nak tgk pic baby nyer

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan # 14 MD
    tAHNIAH BUAT MEREKA..

    ReplyDelete
  15. xsabar nak tengok wajah anak mereka

    ReplyDelete
  16. gamba anak belum keluar lagi ye..nak tengok! eheh

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak tgk putera nie

    ReplyDelete
  18. weeeee...bahagianya tgk..xsabar nak tgk muka anak diorang tu.. =)

    ReplyDelete
  19. best giler..lahir terus di iktiraf sebagai pewaris...tahniah...^^

    ReplyDelete
  20. mereka ni pasangan yang sangat popular, sy kagum yang diorng tak penat dengan telatah media..tahniah kepada kedua mereka

    ReplyDelete
  21. sungguh bahagia dengan hadirnya anak pertama, calon pewaris tahta Kerajaan Britania Raya, komentar balik dong ke blog saya www.goocap.com

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK