Wednesday, July 24, 2013

Surprise Dari Blogger Pheonix

As salam duhai teman.. Seperti sedia maklum, baru baru ni Mak Dara ada ke Bandung untuk membeli pakaian lebaran untuk anak anak Mak Dara kan. Dan semasa ketiadaan Mak Dara di sini rupanya terdapat satu bungkusan istimewa telah dihantar ke rumah Mak Dara. Dan semasa mak dara pulang baru mak dara menerima bungkusan itu dan terkejutnya mak dara bila ia datangnya dari teman blogger iaitu Pheonix yang memang sedari dulu banyak memberi sokonan buat blog picisan lagi meroyan mak ni..

sampul bungkusan dari Pheonix

Nak tahu apa isi di dalam bungkusan ini.. Jap ek mak kasi buka.. jeng jeng jeng... 

kain batik!!!!


Waduhhh memang terharu mak dara dibuatnya apabila menerima sehelai kain batik dari Pheonix. Memang cantik kain dan corak kain batik yang diberikan kepada Mak Dara ini.. Rupa rupanya Pheonix ada membuat satu entry special untuk semua teman teman bloggernya di entry second suprise!!!!! kejutan yang diberikan sempena menghargai teman blogger yang sering singgah di blognya dan Pheonix anggapnya sebagai 'Best Blogger Supporter Award'

Waduh teruja Mak Dara bila dengar pasal award award ni.. Ye lah kali terakhir menang award pun pada MSMW 2012 tahun lepas.. Tu pun menang "Worst Blog Of The Year" hehehe.. So kali ni dapat 'Best Blogger Supporter Award' ni memang terujaaa sangat uols hehe.. Jutaan terima kasih kepada Pheonix atas surprise dan hadiah ini.. Mak dara sukaaa sangat sangat.. Ni yang nak nyanyi lagu Anuar dan ELina ni... Kain pelikat lalalala.. klain pelikat lalalala... kain pelikat diguna di sini sanaaaa... Eh kain pelikat  dengan kain batik lebih kurang sama lah kan.. hentam je lah hehe tenkiuuu dik..



pst pst.. jom terjah blog Pheonix laju laju.. Klik SINI untuk ke sana


23 comments:

  1. wah...bertambah collection mak dara ye..jom serbu beliau..

    ReplyDelete
  2. Wah best la mak.. boleh pakai masa nk balut ketupat malam raya nnti.. ;)

    ReplyDelete
  3. wow ke Bandung tu...ehe tahniah :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..bes laaa MD dpt kain batik...tahniah mak..

    ReplyDelete
  5. Cantik corak kain batiknya. Kakak suka berkain batik tau irdawati - rasa makan berbengkung kan.. Tahniah dapat award tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat cantik kak.. saya sukaaa sangat.. terima kasih kak

      Delete
  6. salam ramadhan # 15 MD
    waa..bestnye blk dr bercuti dpt hadiah..
    err..dah lme m3h x pkai kain batik

    ReplyDelete
  7. first,thanx kat mak dara coz suke pemberian kain batik siap nyanyi lagik...hakhakhak...second...ala!!!malulah tulisan sy tuh x cantek...hehehehe....third...thanx kat mak dara yang sudi promote n buat entry khas buat pheonix....heheheh...suke...suke...suke....thanx sesangat heheheh...kire oklah jolokan 'the best blog supporter' coz mak dara x pernah sombong,slalu jengok blog follower,tuh yang besh!!!!hehehehhe....

    ReplyDelete
  8. Cantik tulisan dia...SA ni...kain batik pun x reti nk pakai....acaner nk MD?

    ReplyDelete
  9. murah rezeki kedua pheonix dan mak dara ^^,

    ReplyDelete
  10. Nak tgk makk pakai kain sarung tu..╰( ̄▽ ̄)╭

    ReplyDelete
  11. tahniah MD...dapat kain batik lagi....

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK