Monday, August 26, 2013

Mak Dara Dipilih Menyertai Sebuah Rancangan Kesihatan

Haaaaaaaaaa... Tuah ayam nampak di kakinya.. Tuah Mak Dara nampak di..... lemak lemaknyaaaaaaa hahaha... Ya memang pelik tapi benar sama sekali.. Siapa sangka lemak lemak yang berlebihan di badan yang Mak Dara ternak dan pelihara bagai menatang minyak yang penuh selama ni telah memberikan satu kejutan buat Mak Dara apabila telah dipilih untuk menyertai sebuah program TV kesihatan . Tajuk rancangan belum boleh Mak Dara khaborkan lagi pada anda.. Tapi yang pasti rancangan kesihatan sebanyak 13 episod tu akan memulakan shootingnya pada 3hb september depan insyaa allah... 

wish me luck :)

Dalam rancangan itu Mak Dara dan beberapa lagi peserta akan diberikan instructor masing masing dan akan mula bersenam untuk kesihatan dan juga untuk mengurangkan berat badan dan diakhir episod ke 13 nanti kami diharap mendapat hasil yang memuaskan insyaa allah.. Ok lebih kurang begitulah rancangan itu namun takat itu ajelah yang dapat Mak dara beritahu dahulu.. Nanti nanti bila dah nak mula shooting karang mak akan update secara live dari lokasi penggambaran ye..

Doakan agar dipermudahkan untuk Mak dalam rancangan ni ye.. Tenkiuuuu semuaaa....


29 comments:

  1. wahh..tahniah mak..gud luck ye..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah , tahniah mak dara :)

    ReplyDelete
  3. Akhirnya MD kuar tv..
    Hehe..
    Sblum ni blakang tadbir je.
    Gud luck MD

    ReplyDelete
  4. tahniah MD....dalam kelas yang tersendiri......join boleh...hehe

    ReplyDelete
  5. waaahh lama dh xsinggah sini...good luck mak dara !

    ReplyDelete
  6. Tahniah2...wah ..rezki ni....mana tau mak dara boleh jf solid molid....

    ReplyDelete
  7. tahniah mak dara. wah pasni leh la ada 6pax. eh, tetiba plk 6pax. hehehe gurau je. Yang penting badan sihat, amalkan gaya hidup sihat. kan mak dara

    ReplyDelete
  8. wow!! nak kena tgk ni..jom kita diet sama2.. saya pun tgh diet jugak ni.. makan omega guard kalau xnk perut lapar.. oklah tu kalau x asyik nak makan aje..hhuhu

    Alhamdulillah..Omega Guard bantu sembuhkan gastric..

    ReplyDelete
  9. kalau ada pemilihan pemenang/ peserta terbaik, Zam wish 4 ur luck Mak Dara ;D

    ReplyDelete
  10. wah!!tahniah!!!!maknenye mak dare boleh kuruslah lepas neh yek!!!hehehhehe...jan marah..(skarang pon badan mak dara still maintain lagik)heheheeh....

    ReplyDelete
  11. wah-wah mak dara :)

    good luck tau :)

    ReplyDelete
  12. wah...Tahniah mak dara!!!
    good luck!

    ReplyDelete
  13. congrats mak dara. terserlah kegembiraan di wajah mak dara ^_^

    ReplyDelete
  14. wah wahhh tahniah kak.bukan senang nk dpt peluang mcm ni kan?

    ReplyDelete
  15. ni macam rancangan omputih biggest lose challenge tu ke MD? wahh syabas la...

    ReplyDelete
  16. Untung MD..sambil sambil tu bleh masuk Tv lagi..tahniah!!.sue bee nak kumpul lemak la lepas ni dengan harapan terpilih masuk rancangan ni..huhuhu..

    ReplyDelete
  17. tahniah MD....best la tu, dua dlm satu, dpt msk tv & slim ;)

    ReplyDelete
  18. tahniah mak dara..all the best..:)

    ReplyDelete
  19. amboi..kelas mak =) goodluck

    ReplyDelete
  20. wah bestnye... !
    moga dipermudahkan Aaminn..

    ReplyDelete
  21. wah!, makin kurusla pasnie...hhahaha

    ReplyDelete
  22. wahhh... tahniah mak dara
    bestnye.. sure solid molid x lama lagi ni

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK