Sunday, August 18, 2013

Teman Artis Yang Memeriahkan Rumah Terbuka Mak Dara Semalam

As salam duhai teman.. Semalam maka berlangsunglah rumah terbuka Mak Dara bertempat di rumah Mak Dara di AU5D Lembah Keramat.Terima kasih kepada lebih 200 tetamu yang datang ke rumah terbuka mak dara semalam . Dan antara sanak saudara dan teman teman Mak Dara dan somi yang datang terdapat juga beberapa teman artis yang turut memeriahkan open house kami ini. Antaranya Abang Harun Salim Bachick, Zaidi Omar, Boy, Raja Azri, TS Jefry, Jazly Hassan, Firdaus Ghufran dan ramai lagi.. Moh Mak Dara sharekan gambar yang sempat Mak Dara snap

Raja Azri bersama Boy

Jazli Hassan

Abg Zaidi Omar bersama somi

Mak Dara bersama TS JEfry dan isteri

Mak Dara dan somi bersama para pelakon Mohd Awie, Azza dan Jazli Hassan

ABang Zaidi Omar bersama Abg Harun Salim Bachik

dari kiri Raja Azri, Boy, Harun Salim Bachik, somi MD dan TS Jefry

Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua teman teman artis yang sudi datang ke teratak kami semalam.. Terima kasih kerana meluangkan masa anda bersama kami . Sangat sangat terharu dibuatnya.. Dan sayangnya Mak Dara tak sempat nak snap snap gambar bersama kerana sibuk dok keluar masuk dapur time sesi bergambar ini uwaaaaaaaa... Takpe mudah mudahan kita dapat bertemu lagi nanti insyaa allah.. btw tenkiuuuuuu for cominggggggggg ...


29 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh.... minggu depan baru datang.... tunggu...

    ReplyDelete
  2. meriahnya.. seronok dpt jumpa.. sains plizzz

    ReplyDelete
  3. Untung la retis dtg beraye..hiks~

    ReplyDelete
  4. bestnya mak dara, nak g open house gak

    ReplyDelete
  5. Ramainya mak dara....seronok tengok, dah lama tak tgk pelakon ts jefry tu mak dara. Dulu masa kecik2 kita suka sgt kat dia. Dia selalu berlakon jadi jahat

    ReplyDelete
  6. wah wahh. artis datang beraya :D

    ReplyDelete
  7. La.... Boy ada ke semalam... dah lama xjumpa dia nie..

    Tang Raja Azrey tue... Bro peminat dia... dia dok mane ek kak?

    ReplyDelete
  8. wahhh!!!!!ramainya yang datang...tahniah ek!!!

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Happeningnya..

    Lain benar rupa boy tu mak dara,hehe. TS Jefry pun dah lama tak nampak dia berlakon..ke saya yg jrg tgk tv dah,hehe

    ReplyDelete
  10. lain nya boy. dulu kurus skrg dh bambam

    ReplyDelete
  11. meriah nya raya! heheh
    btw Boy tu mcm dah lama xnmpk dia blakon kan MD

    ReplyDelete
  12. wauu memang meriah,,ingatkan Norman Hakim tadi.. rupanya TF Jefry,,

    ReplyDelete
  13. meriah sungguh dan happening sangat MD majlis nie.......

    ReplyDelete
  14. meriahnya siap ada artis datang lagi..

    ReplyDelete
  15. Meriahnya.. Syukur.. Tetamu dtg membawa rahmat...

    ReplyDelete
  16. meriah meriah!!!
    curlassss mak dara taw !
    hehehe

    ReplyDelete
  17. alah tak sempat datang hari tu.. sangat busy on that day. Tak sempat nak singgah. Lain tahun pasti kita datang kalau di jemput...

    ReplyDelete
  18. Fuyooo..kelas gitu...meriah tul tgk..

    ReplyDelete
  19. meriahnye smpai retis pun ade..memang mak dara menjadi pujaan ramai..hehe

    Meal Shakes, Makanan tambahan terbaik untuk kanak-kanak

    ReplyDelete
  20. meriah sekali ya acaranya
    nice share dan selalu sukses...

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya buat Ida sekeluarga.... maaf zahir batin..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK