Friday, October 4, 2013

Live Dari Lokasi Penggambaran Rancangan IDEAL

Haiii dan selamat pagi semuaaa! Hari ini Mak Dara bawakan anda secara live dari set lokasi penggambaran rancangan kesihatan bertajuk IDEAL. Haa rancangan ni inysaa allah akan ditayangkan di RTM tak lama lagi..

Belakang Mak Dara ialah NADIA AF pengacara IDEAL

Shooting time!!

Hari ini kami akan merakamkan episod ke 8. Perghhh kejap je pejam celik pejam celik dah episod yang ke 8 kan.. Jadi tinggal lagi 5 episod sebelum kami tiba di episod finale dimana akan terjawablah sama ada Mak Dara telah pun berjaya ke berat badan IDEAL mak dara atau sebaliknya.. Wuuuhuuuu nebesss tauuuu..

Doa doakan agar Mak berjaya turunkan berat badan ke berat yang Ideal ye.. Amin..



13 comments:

  1. salam jumaat.. semoga berjaya mak dara.. :D

    ReplyDelete
  2. Syabas dari kakak. Teruja juga kakak nak menonton. Harap-harap waktu tayangan bukan masa bekerjalah..

    ReplyDelete
  3. selamat...moga berjaya ye MD...MD boleh!!

    ReplyDelete
  4. ok. MD...nanti jgn lupa update date n time...hhoyeeahh..nak tengok jgk...lepas tu trus sentap sebab tengok MD berjaya dapat berat badan yg IDEAL....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mak. wahhhh bestnya rancangan ni. insyallah. sheila doakan mak boleh kurus banyak kg. hehehe. chaiyok2 mak :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh tahniah MD :D

    p/s: MD ade tips tak nak hilangkan nebes bila pandang camera? hikhik

    ReplyDelete
  7. saya doakan mak dara mencapai target ^_^

    ReplyDelete
  8. wahwahwah...makin gojes la mak dara lepas ni...

    ReplyDelete
  9. semoga matlamat program ini tercapai

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK