Saturday, November 30, 2013

MIS CLAIRE Pakaian Untuk Berbadan Chomel

Assalam semua..


Memang seronok untuk shopping baju baju ni kan.. Tapi agak sukar bagi orang berbadan besar macam mak dara nak shopping baju di kebanyakkan pasaraya. Sebab kebanyakkannya pasaraya menjual baju yang ngam ngam dengan saiz patung di kedai mereka tu aje betul tak? Namun Industri fesyen kini semakin memahami kehendak penggemarnya tidak kira bagi yang bertubuh petit mahupun besar. Bagi mereka yang mempunyai saiz badan yang besar, jangan rasa rendah diri dan malu untuk bergaya.  Berita gembira untuk semua wanita yang berbadan CHOMEL dan ingin mengayakan pelbagai jenis fesyen anda boleh membeli pakaian bersaiz plus size di online shop MIS CLAIRE !!!






Teman Mak Dara Cynth Suet Mun  yang telah memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE ini. Dan bila Mak Dara buka saja website online shop Mis Claire naik rambang mata Mak Dara untuk memilih baju bajunya.. Semua pakaian dari Mis Claire ini bukan saja cantik cantik.. Malah banyak fesyen fesyen terkini dan yang lebih membuatkan Mak Dara TERUJAAAA ialah harganya yang sangat berbaloi. Seriously BERBALOI!!!!! Dan apa lagi Mak Dara pun pilih le 2-3 helai baju dengan pantasss... Nak tengok baju mana yang mak dara pilih???


 

MELBY PAISLEY FISHTAIL TOP 


Dalam banyak banyak baju di website tu Mak Dara terpikat dengan dress MELBY PAISLEY FISHTAIL TOP .seriously beautiful.. Seriously harga berbaloiiiii!!! Yup memang puas hati punyalah.. Di http://www.misclaire.com/ terdapat banyakkk lagi pakaian untuk plus size.. 

Kalau tak percaya boleh ceck it out sendiri ye =) klik di SINI untuk ke blog MIS CLAIRE  ini ya. Jom shopingggg!!!


8 comments:

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK