Tuesday, November 19, 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Di mana mana kini semua asyik dengan kata-kata/quote "Macam Cantik Je Macam Comel Je" kan.. Termasuklah di Maharajalawak mega terdapat beberapa pelawak seperti Mr Os juga turut menggunakan quote itu.. Jadi mak dara mendapat idea untuk membuat segmen bertajuk "MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE" untuk para wanita. Dan kepada kaum lelaki yang hensem hensem dan sehensem blogger ABANG ENSEM yang ingin menyertai segmen Mak Dara ni maka tajuk ditukar kepada "MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER".. Haa amacam ok tak segmen Mak dara yang ada berbaur sedikit meroyan ini hehehe..


Tertarik untuk menyertai segmen ini? Ikuti langkah yang mudah seperti dibawah.

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..



Mak Dara akan menyiarkan semua gambar peserta yang menyertai segmen ini dan sambil sambil tu blog anda akan dipromote.. Dan rasanya keyword bagi segmen ini juga boleh menarik trafik ke blog anda insyaallah. Tarikh tutup segmen ini mungkin pada 19hb Nov 2013 ini atau sehingga Mak Dara umumkan kelak.

NOTA PENTING : This segmen is truly JUST FOR FUN dan tidak sekali kali berniat untuk mennyinggung mana mana pihak . Harap maklum.

PESERTA SEGMEN

#18 Eda Johari http://edaeri.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#19 YnaRazali http://ynarazali.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#20 MG schmidt http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#21 Gadis Ganu http://ganumostwanted.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#22 aze alia http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#23 Hudaraihanaaaa_http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#24 BaNu Syah http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#25 amanina nasuha http://adramycien.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html 
#26 Mrs Velentine http://msvelentine.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#27 IbuNoey http://ibunoey.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#28 Gadiss http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#29 Safarina Shaari http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#30 Hanis Masturina http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#31 Keyme Keymoo http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-jer-macam-kacak-jer.html
#32 nisa surihani http://manissaa.blogspot.com/2013/11/macam-comel-je-sayemacam-cantik-je.html

140 comments:

  1. Ok...nak join...cari gmbar sat...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa cari jgn tak cari.. mak dara tungguuuuu :)

      Delete
  2. Will join. Nak cari.gambar anak jap

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe gambor mata aje susah plk nak snap kan .. jd hantor aje gambar keseluruhan yg menampakkan kehenseman dan kekacakkan ye

      Delete
  4. NAK JOIN!!!!!!!!!!!!!!!!terus morayan..jab cari gambar jap..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ctcheery87.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

      cheery dtg join itu segment..hihi "macam cantik je,macam comey je"

      Delete
  5. nak join tapi xder gambar best...hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak aje gambor apa apapon.. mak dara terima semuanyaaa :)

      Delete
  6. macam best je.. tapi kita xde mata yg macam cantik je tu mak dara.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa join ler.. kasi je gambor apa apa pon takpe :)

      Delete
  7. salam

    samalah..macam xada gambar best je.. hihi

    lagipun malu2 kucing gituw..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa takpe hantor je gambor apa apapun.. mak tak kisahhhh.. ini kan segmen meroyan.. so semua boleh join ni kira segmen santai jerrr :)

      Delete
  8. lama x singgah blog mak dara..huhuhu..nnt nk cari gambar jap..bnyk bebeno, tatau nk pilih yg mana 1..sampai bila segmen ni? hopefully mak dara boleh lanjutkan 2-3 hari supaya ramai yg boleh join. maklumlah kan, weekend ni bnyk habiskan masa dgn family :)

    ReplyDelete
  9. Mak Dara, kinah join ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. mak dara. .kita datang nak join segmen mak dara nie. heheeh~

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. tak tau nak letak gambar apa jadi rembat je gambar mana yg mcm best je.. haha

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. http://walkstatic.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. ala mak dara, kakpb busy pindah rumah la....mcm nak join je..

    ReplyDelete
  14. Hebat juga segmen ini, tak hensem lah saya nak join?

    ReplyDelete
  15. PG bagi gambar paling disaster ever yang tak pernah terfikir nak share kat blog ekselusip untuk mak dara tau ! :D

    http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. hehehe,, macam malu je.. macam segan je.... kuikuikui gud luck to all..

    ReplyDelete
  18. Assalam...saya join tau


    http://blogprincessshin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  19. siap MD...tepek gambo anak je...malu buh gmba sndiri...kui3...

    http://asyifamustaffa.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. macam nak join jer, mcm nak join jer, joined!
    http://www.fatinalyaa.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. Harap gambar diterima :D

    http://vaneelea.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, saya join ya? =D


    http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html



    terima kasih ... -^^-

    ReplyDelete
  23. hehe segmen ni mmg mcm comel je....wahhh ramai join!inshallah rajin anis join gak :p

    ReplyDelete
  24. kite join !! done follow this blog jugak . . hee :)

    http://sukasukimystory.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  25. http://marqiscareno.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    Sempat kot joint... takde pengumuman tutup lagi kannn... hikhikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah knape kite punyer link list no 14 tak boleh klik tu... huhuhu...

      Delete
  26. http://www.erazfadli.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ERAZ join.. :)

    ReplyDelete
  27. http://www.aimisyahirah.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html join!=)

    ReplyDelete
  28. saya join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  29. http://edaeri.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    join :)

    ReplyDelete
  30. MD, Yna join:)

    http://ynarazali.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  31. MG joined! hikhik

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  32. Joined here Mak Dara !

    http://ganumostwanted.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  33. Joined!

    http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  34. Join ^^

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  35. join...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  36. http://adramycien.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    joinn :)

    ReplyDelete
  37. errr.. alamak.. nak kena letak gambo ke? wahahahaha.. adeh.. guano ni yea.. letak gambo kucen leh x akak? kikiki

    ReplyDelete
  38. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  39. dah join..seronok tnegok tajuk segmen.

    http://ibunoey.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  40. Sayaa join! ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  41. saya dah join!

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  42. http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  43. Keyme join ye MD !

    http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-jer-macam-kacak-jer.html

    *gambar kimi hantar di chatbox FB, sebab blog kimi tak boleh right click :)

    ReplyDelete
  44. kite pun nak joinn

    http://manissaa.blogspot.com/2013/11/macam-comel-je-sayemacam-cantik-je.html

    ReplyDelete
  45. join jgk hehehehe...

    http://indahitukamu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  46. Join! Haha
    http://queenamylia.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  47. join gak dgm malu2 alahnye.. hehe

    http://zamani84.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-je.html

    ReplyDelete
  48. bile tarikh tutup ni? takde kan.. bleh join lagi kan..

    ReplyDelete
  49. join jugak

    http://afifahwan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je_18.html

    ReplyDelete
  50. saya join.. harap diterima la ye mak dara.. terima kasih.

    http://kayyana85.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  51. join sudah http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  52. saya join

    http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  53. http://mazatulazura.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    Saya join! :)

    ReplyDelete
  54. join jugak!^^
    http://www.dayangdeno.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-je.html

    ReplyDelete
  55. akakku yang gojes, seperti yang dijanjikan....

    http://www.bubblynotes.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  56. mk dara,
    no9 punya link lpe L .htm je ..huhu :)

    ReplyDelete
  57. mak dara, saya join :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/11/macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum..Abak baru jumpa mak dara.. Alhamdulillah follow dan smoga ukhuwah berkekalan...Abak join segmen ni :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  59. kita join sekali kak..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  60. Assalammualaikum Mak Dara, iskandarX minta izin join segmen: http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  61. join sini :D

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  62. Join...HAHA
    shapurpleungu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  63. Saya join yaa :) http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  64. http://lappykuadewbloggyku.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
    joinnnnn~ :)

    ReplyDelete
  65. http://aswanazmy.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  66. http://justforfund.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    join

    ReplyDelete
  67. assalamualaikum mak dara....

    zie join ye...

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  68. join! lepas ni kena minum inershine la..

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  69. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  70. Join !
    http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html . Sempat lagi kan ? :D

    ReplyDelete
  71. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    Saya join.

    ReplyDelete
  72. http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    Join :)

    ReplyDelete
  73. http://fyqahismail.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  74. http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    hope xterlambat m'htrkn p'yertaan...smlm line slow gile2...heee :)

    ReplyDelete
  75. join !

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  76. Mak dara... Hana pown nak join.... ni entry Hana...http://hanamaroo.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  77. wokey...
    shark dh join.
    hehe

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  78. kunjungan siang,,,,,
    terimakasih atas semua informasinya yang sangat bermanfaat,,,,

    ReplyDelete
  79. good post brother..
    ditunggu artikel selanjutnya..

    ReplyDelete
  80. Nice blog,
    ane tunggu postingan lainnya

    ReplyDelete
  81. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    join sama.. sempat lagi ke kak..hehe

    ReplyDelete
  82. http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  83. Akak sy joinn .. harap2 sempat la ... huhu

    http://www.nieynasakinahza.my/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  84. slm mak dara, sy join ye

    http://imaneeda.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  85. haha..pcl join :

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  86. assalamualaikum .. yana join

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    macam cantik je macam comel je ^^

    ReplyDelete
  87. http://norminieza.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  88. Join segmen.

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  89. salam md lme m3h x singgah cni,,nak join muleh tak..ekekeke...tggu sat ye

    ReplyDelete
  90. TENGKUBUTANG JOIN YEA MAK DARA.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  91. MD...
    saya join
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  92. Done =) the best segmen

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  93. as salam mak dara
    ena join

    http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  94. Fiza join juga..http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  95. mak dara... sara join!

    http://hernyzar-helmizan.blogspot.com/2013/11/segmen-makdara-macam-cantik-je-macam.html

    hehe.. XOXO

    ReplyDelete
  96. hai i dah join dengan jayanya hins hins...
    http://lucd007.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je_19.html

    ReplyDelete
  97. http://lipslikesugar87.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    mak daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saya dh join~ hahahaha

    ReplyDelete
  98. Rasa nak join jugak, tapi nak cari gambar ni.. HEHE ok tak apa, Shakira cuba caru. Huhu :)

    ReplyDelete
  99. mak dara sempat lagi ke nak join nie...hihi..:)

    ReplyDelete
  100. first time join n hope blum tarikh tutup lg ...

    http://ainanigba.blogspot.com/2013/11/macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  101. http://umikasum.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  102. done join..

    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  103. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je_19.html

    ReplyDelete
  104. Eh, sempat lagi tak nak meroyan? Muz join :P
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  105. http://wanuriizatiey.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  106. aiza join juga mak dara..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  107. Mak daraaaa , nak meroyan samaaaa ! Dah joinnn. :D

    http://nadiaradzif.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  108. shaila join

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  109. join...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  110. http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  111. Assalamualaikum, kita join jugak!
    http://supersweetcola.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  112. Mcm best je... Nak join jgak...
    http://sofealang.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-je.html?m=1

    ReplyDelete
  113. pon pon~!!
    nak join jugak.
    ^^

    http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  114. http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  115. http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  116. Ala mak tak sempat nk join.. dah terlepas.. keadaan kesihatan tak mengizinkan nk mengadap blog minggu lepas.. ala ruginya..huhuhu

    ReplyDelete
  117. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  118. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    Alhamdulillah Dapat Jugak Lya JOIN Segmen Mak Dara Ni ...
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  119. assalammualaikum Mak dara. macam mana nak jadi pelakon ye ?

    ReplyDelete
  120. aduuuh ini bahasa melayu ya..
    aku kurang paham :D
    Obat Kolesterol

    ReplyDelete
  121. Like the Baby Jogger, you have tackk.com/ a multi feature mobile here, as you can transform See More Tips it right into an infant stroller or a jogger though 8 Best Exchangeable Convertible Car Seat for Children you have to adjust



    ReplyDelete
  122. AndyRoid or other application player Live NetTV which you can locate online. But the best check this site one which is more Live NetTV Download steady and also runs completely on Windows.

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK