Tuesday, January 8, 2013

Ini Link Saya.. Sila Promote!


Hari ni Mak Dara nak cuba promote blog uols .. Kali ini merupakan kali ke 5 mak adakan sesi promote mempromote ini.. Bagi yang belum sertai boleh le join.. Bagi yang dah join boleh join lagi takde masalah... Bagaimana nak sertai? Senang aje tak perlu buat entry.. tak perlu nak follow blog mak.. tapi kalau yang dah sedia ada folow tu jangan le unfollow mak pulak ye hehe.. 

Nak sertai? Senang aje Tinggalkan url link anda di komen box di bawah.. Dan Mak akan masukkan dalam senarai list di bawah entry ni. Terbuka hanya sampai pukul 3:00 petang ini aje..Tapi kalau mak rajin mak akan lanjutkannya ye hehe.. Ok namun satu aje syarat untuk menyertai ini.. semua yang join diminta untuk terjah menerjah ke semua blog yang bakal mak senaraikan sebaik saja selepas pukul 3 petang dimana semua link telah mak dara senaraikan ok. Harus terjah tau! Selain mak promot blog anda sambil sambil tu blog anda diterjah dan menerjah.. kan banyak kebaikkan boleh diperolehi selain trafik, boleh juga mendapat kenalan baru ye dak .. Ok jom mulakan 


PROMOTE KAW KAW!

10) http://mineshortstory.blogspot.com/
11) http://errahnajwa.blogspot.com/
12) http://www.permatabiru.my
13) http://lillyroseshawlcollection.blogspot.com/
14) www.haibeautiful.blogspot.com
15) http://betakupu.blogspot.com/
16) http://www.nazlyizan.my/
17) http://www.ciklilyputih.com
18) http://armifdesign.blogspot.com
19) http://www.sheilashahfiekry.my
20) www.msvelentine.my
21) http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com
22) http://www.nenscollection.blogspot.com
23) http://nasrizfardisza.blogspot.com/
24) http://www.ctcheery87.blogspot.com
25)http://www.lokmanramli.my
26) http://www.aynoranur.com
27) http://zamani84.blogspot.com/
28) http://www.erazfadli.com/
30) www.dearxila.my
31) http://www.mykarya.net
32) http://atia-gadismelayu.blogspot.com/
33) http://marqiscareno.blogspot.com/
34)http://www.noreason.my
35)http://www.mialiana.com
36)http://bellaisyqeef.blogspot.com/
37)http://yangbaik.blogspot.com
38)http://yangbaik.blogspot.com/p/promote-kaw-kaw.html
39)http://sitikektus.blogspot.com/
40)www.missymelly.blogspot.com
41)http://cintaitupasti.blogspot.com
42)http://mkhakimi.blogspot.com/
43) http://www.mairamanja87.blogspot.com
44) http://www.bonikacak.com/
45)http://umbrellamy.blogspot.com/
46) http://scarlettj1.blogspot.com/
47) http://myblogsantai.blogspot.com/
48)http://myblogsantai.blogspot.com/
49) http://landoflens.blogspot.com


Ok dengan ini maka tamatlah sesi promote untuk kali ini ye.. Kini tibalah masanya untuk semua yang menyertai segmen ini untuk terjah menerjah dan diterjah.. Semoga hubungan ukhwah antara kita terjalin ya... Pada yang tidak sempat untuk join sesi kali ini takper insyaallah nanti mak buat lagi ye.. Daah alang alang di sini jom le jadikan senarai blog blog diatas sebagai list blogwalkin g untuk anda hari ni jom...

Jom Tonton Jelajah Rasa Etnik


Assalam duhai teman.. Kepada teman teman mak dara kalau free free tu tontonlah sebuah rancangan Masakan bertajuk JELAJAH SELERA ETNIK PAMOGA yang akan di siarkan di TV3 sebentar nanti..  Serina Redzuawan iaitu anak kepada Chef Wan menjadi pengacaranya bersama sama dengan Chef El Hadi iaitu Chef daro Morocco. Skrip untuk rancangan ini ditulis oleh Mak Dara dan juga adik Mak Dara Adza Nasyaemie..

Pada yang berada di pejabat dan tak ada TV anda boleh menonton TV3 secara live streaming di link di bawah. 


Mak Dara benar benar mengharapkan agar semua teman teman dapat menonton dan support rancangan ini ya.. Terima kasih semuaaaaaaaaa dan selamat menonton  ;)

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK