Friday, January 11, 2013

Persamaan Dato Siti Nurhaliza dan Isabella

Satu Malaya pasti kenal dengan Dato Siti Nurhaliza kan.. Tapi siapa pula Isabella.. Dan apa pula persamaan antara mereka...


Dato Siti Nurhaliza                         Isabella

Ok jangan biarkan diri anda diselubungi misteri lagi ye.. Isabella tu anak bongsu Mak Dara.. Wahhh ada hati Mak Dara nak samakan anak mak dara dengan penyanyi nombor satu Malaya tu ye.. kata kau bedah.. Hahaha bukan nak perasan tapi memang ada persamaan antara mereka tapi di mana.. Wajah jauh sekali le nak sama.. Senyuman lagi le tak sama sebab gigi si Bella banyak yang rosak haha...Sudah pasti le bukan umur yang menjadi persamaan antara sebab anak mak tu baru cukup 6 tahun hari ini.. under age lagi.. tapi persamaan antara mereka ialah..... Tarikh lahir mereka...Ya kedua dua mereka lahir pada 11hb Januari!!!


SELAMAT HARIJADI BUAT
DATO SITI NURHALIZA ISABELLA!!!!!!!

Butang FOLLOWER Di Facebook

As salam duhai teman.
Jangan ingat di blog aje yang ada butang follower ye.. Sekarang di facebook juga dah ada butang FOLLOWER hokay.. Tak percaya tegok ni ..



Rupanya butang "Subcriber" itu telah pun di tukar kepada butang "Follower" . Pada mulanya Mak Dara pun tak perasan dengan perubahan yang dibuat oleh Facebook ini sehinggalah terbaca status update oleh teman FB mak dara iaitu Yana Azfar atau dalam dunia blog dia lebih dikenali sebagai Yana Ujang dari blog "Life 101" .  Terima kasih Yana kalau Yana tak update status tu kompom sampai hari ni Mak tak perasan dengan perubahan baru ni hehe.. Mak Dara rasa pasti ramai juga yang tak perasan akan perubahan ini kan hehe samolah kito..

Haa lepas ni jenuh lah di facebook pulak ada update status "You follow me.. I follow you" hehehehe

Khas Buatmu Adza Isabella



Tepat jam 12 tengah malam tadi iaitu 11hb Januari 2013 maka genaplah umur anak bongsu Mak Dara iaitu Adza Isabella 5 tahun!!! Sekejap aje masa berlalu.. Rasanya macam baru semalam aje Mak Dara melahirkannya dan hari ini Bella dah pun 5 tahun dan dah mula bersekolah...

Namun dek kerana Bella sekolah pagi jadinya dia dah pun tidur awal... Tak macam tahun tahun sebelumnya dimana time time macam begini kompom dia tengah sakan main dan tengok tv hehe.. 

Tapi tidur ke tak.. Mak tetap pegi bisik dan nyanyikan lagu birthday buat bella tadi.. Entah entah tengah mimpi makan kek kot hehe..  HAPPY BIRTHDAAYYYY BELLAAAA.. Mama luvssss you so muchhhhh Babyyyyyyy... Esok kita celebrate birtday Bella ok.... 

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK