Saturday, January 12, 2013

Photo Booth Trend Terkini

Seperti di UK, fenomena Photobooth juga makin berleluasa di majlis-majlis perkahwinan, pertunangan, Harijadi dan lain lain majlis lagi di kalangan masyarakat kita pada masa kini. Keindahan suasana bergambar dengan kemudahan photobooth bukan sahaja memberikan kepuasan, Ia juga memberi peluang pada tetamu-tetamu kita mengeratkan hubungan silaturahim sambil bergambar tanpa bantuan Jurugambar professional . Mak Dara juga terpanggil untuk membuat "prop photobooth" untuk majlis harijadi anak Mak Dara semalam.. Mari Mak Dara sharekan saat saat meroyan Mak Dara dan keluarga semasa mengayakan prop prop photobooth yang telah Mak Dara buat sendiri..

Mak Dara dan somi ehehe

Adza Qhaliesya , Adza Danina dan Adza Kasih

Adza Qhaliesya , Adza Danina, Adza Kasih dan Adza Isabella

 
Adza Nasyaemie & Adza Rinawati

 
Adza Qhaliffah & Adza Qhaliesya

 
Adza Kasih dan Adza Danina

 
Adza Emie dan anaknya Adza Qhaliffah.. 
alooo siannn baby.. nakal betul Ibu dia ni hehe


Hahaha bila somi pun turut sama jadi meroyan ;p

Haaaa macam macam jenis posing oleh Mak Dara, somi , anak anak, anak anak buah dan adik adik mak.. Memang terbukti majlis menjadi lebih meriah dengan prop prop untuk photo booth ni.. Kalau anda pun nak meriahkan majlis anda boleh le google Photobooth prob idea boleh ambil inspirasi di sana memang best best belaka.. Cuba jangan tak cubaaaa ;)


iPhone 5 Gadget Impian


Hi and salam to all readers.. 
For the first time ever I would love to join Denaihati iphone 5 gadget impian contest. And this time.. Denaihati offers an iphone5 as the ultimate prize!! OMG  who in the right mind would pass this great opportunity right?  So let's get to it.. 

my "iphone 5 gadget impian" 
video for this contest


Majlis Harijadi Adza Isabella

Semalam 11hb Jan 2013 maka genaplah umur anak bongsu Mak Dara iaitu Adza Isabella 6 tahun. Dan Mak Dara ada buat majlis yang sangat kecil sangat simple namun amat bermakna untuk kami sekeluarga..  Moh Mak Dara sharekan gambar gambar sekitar mahlis harijadi Adza Isabella tu ya..

 
mula mula set up decoration.. siapkan goodie bags . simple tak hengat kannn haha

 
Ice cream cake dan donut dr dunkin donut

Dah mula nyanyi lagu Happy Birthday

 



 
potong kekkkkkkkkkkkk timeeeeee

masa untuk bukak hadiahhhhhhhhh

 

 

 

 

Haaaa itulah antara yang berlaku semasa majlis harijadi si Adza Isabella semalam.. Tema untuk birthday party si kecik ni ialah "colour block" maka mak dan adik mak jahitkan baju anak anak kami dengan warna warna yang meriah kasi ikut tema.. So berkaler full lah anak anak dan anak anak sedara mak di majlis itu semalam.. Walaupun kecil tapi meriah dengan adanya adik adik dan anak anak buah.. Tak lama lagi birthday Mak Dara pulak pada 24hb Januari nanti nak tema apa agaknya ek hehehehe

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK