Sunday, January 20, 2013

Kek Mak Dara.. IM LOVIN IT

Mak Dara baru sahaja mengambil kek yang telah mak dara tempah dua minggu yg lalu.. Kek khas untuk anniversary kedua tahun blog mak dara ini.. Ohhhh it was exactly what I wanted.. Siap denfan header blog lagi hehe..

Oh tak sabar untul makan kek ini bersama rakan blogger sebentar nanti di majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA di Rampai Palace sebentar nanti.. Im lovin it..


SELAMAT HARI JADI MIA LIANA


Hari ini 20hb Januari 2013 maka genaplah usia teman mak dara iaitu blogger hebat MIA LIANA yang ke 35 tahunnnn!!! Selamat harijadi buat Miaaaaaaaaa.. Mia memang antara my best and true friend.. Mia banyak membantu mak dara terutamanya dalam dunia blog ini.. She is soooo special to me.. Dah anggap macam saudara sendiri dah..  Memang susah dapat teman yang satu kepala dan yang ngam dengan Mak Dara terutamanya teman sejati yang dapat melayan kerenah meroyan Mak dara ini.. Nak tengok bukti mia suka melayan meroyan mak.. cuba tengok gambar gambar di bawah hehe






Haa mana nak carik best friend yang sekepala macam ni lagi.. memang susahhhhhh... Mak memang bersyukur dipertemukan dengan seorang teman bernama MIA LIANA.. semoga persahabatan kita kekal selamanya insyaallah.. 



HAPPY BIRTHDAY MIAAAAAAAAAAAAA.. Semoga apa jua yang mia ceburi dipermudahkan dan diperkenankan olehNya insyaallah amin.. Love youuuuu...


TERUJA UNTUK BERTEMU TEMAN TEMAN BLOGGER

Esok adalah tarikh yang Mak Dara nanti nantikan .. Besok Mak Dara ada buat satu event kecil kecilan iaitu majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA bagi meraikan aniversarry ke dua tahun blog mak dara ini.. Ketuk ketuk keyboard tak sangka dah genap umur blog mak dara ni 2 tahun kan.. Maka mak nak raikan bersama teman teman blogger Mak Dara.. Nak tahu siapakah blogger yang bakal bersama sama meraikan majlis Mak Dara esok.. Mereka adalah...
     
www.yanayassin.com

PerfectionistDEQ NOOR SHAFAWATI (http://deqnoor.blogspot.com)
 Closets Of AmyAmy
 CikLilyPutih Story's
CIK LILY PUTIH (http://www.ciklilyputih.com)


Rabiatul Adawiyah+NAIM ( http://rabiatuladawiyah.com/)
 Siezuka
 Melastik Bintang
 Dkna Abza
 DKNA ABZA (http://www.dkna.my/)

Hafiz Rahim (http://hafizrahim.com/)


 Ema Blog
Tak sabar untuk bertemu dan bersama sama kesemua mereka esok untuk majlis SEPETANG BERSAMA MAK DARA bagi meraikan anniversary blog dan juga meraikan harijadi mak dara yang ke 16+20 tahun hehe.. Birthday Mak Dara sebenarnya ialah pada 24 hb januari depan tapi alang alang dah bertemu semua rakan rakan blogger dalam satu majlis mak pun ambik keputusan untuk terus celebrate birthday mak dara jugalah.. Oh sungguh terujaaaaa.. Jumpa anda semua di RAMPAI PALACE esokkkkkk.... 

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK