Thursday, January 24, 2013

Surprise Birthday Trip! Waduh Bestnyaa

Pagi pagi tadi setelah dikejutkan dari tidor dengan kejutan birthday breakfast in bed yang dibuat oleh anak mak dara Adza Haiqal.. Somi mak dara pula terus suruh mak dara dan anak anak semua bersiap siap . Bila ditanya nak kemana somi mak tak nak jawap.. Maka kami pun bersiap lah.. Bila semua siap kami semua pun masuk ke dalam kereta . Dan tatkala masuk je dalam kereta baru somi mak kata ini Surprise Birthday Trip.. Wahhhh hari ni penuh dengan surprise.. Waduhhhh besttttnya jadi birthday girl ni kan.. Errr girl kah daku wahahaha..

Nebes ke manakah destinasi kami ini sebenarnya? Bila sampai nanti mak kasi update ye.. Jangan somi buat surprise tiba tiba sampai depan rumah bini nombor dua sudahhhh baru periuk belanga terbang melayang layang hahahaha...

Psssttt.. Jutaan terima kasih pada yg mengucapkan dan wish happy birthday pada mak dara di blog, fb dan sms.. Really appreciate it.. Terasa diriku begitu berharga cewahhhh hhehehe...

Intan Patungku

Ohhhh sungguh terharuuuu bila terjaga aje dari tidur anak sulung mak dara iaitu Adza Haiqal dah tersedia berdiri di depan mata mak dara dengan tersenyum sengih bukan main lagi.. Patutlah dengar pintu bilik dibuka tadi rupanya haiqal yang masuk dengan membawa sesuatu di tanggannya . Belum sempat mak kata apa apa dia terus wish Happy Birthdayyy ma.. Lepas tu terus berikan apa yg dibawanya kepada mak dara.. Katanya Birthday Breakfast untuk mama qal masak sendiri... Ohhhhh memang speechlessss dibuatnya..

Tak perlu hadiah mahal mahal tak perlu ucapan yang berderet.. Bagi mak.. Meggi yang di masak dan air milo yang dibuat dan hasil air tangan anak sendiri lebuh bermakna dari segala gala galaaaanyaaaaa..
Buat anakku Adza Danial Haiqal atau mak dara panggilnya dengan nama Intan payung hehe.. Mama sayang haiqal sangat sangat.. Terima kasih atas hadiah yang amat berharga ni.. Mama sayang intan payung....


BYE BYE.. HYE HYE

BYE BYE
HYE HYE


#pic by http://en.wikipedia.org/wiki/File:Australian_State_Route_36.svg 
& http://larrygloverlive.com/2011/07/28/thursday-show/number-35/

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK