Tuesday, January 29, 2013

Sepetang Bersama Blogger 2013 # 3

Sepetang Bersama Blogger 2013 bersambung lagi di entry di ini. Entry ini adalah sambungan kepada entry Gambar Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 # 2 .. Dalam entry yang lepas Mak Dara tak sempat nak share semua gambar Mak Dara bersama sama rakan blogger yang sempat Mak Dara temui di majlis SBB2013 tempoh hari.. Maka moh Mak share lagi dan lagi dan lagi gambar yang telah mak snap snap bersama rakan blogger di majlis itu.. Jommm

Mak Dara dan Somi Martias Ali

Mak Dara dan Akma Omar . Tahniah sis atas kemenangan IPHONE 5 ;)

Bersama Mia Namia yang sangat comel..

bersama PEN MERAH yang makin HOTS dan AWESOME! 

bersama Hazman Fadzil

bersama cik Nurul aka Cik Siezuka

Mak bersama Shahroll Hairie

bersama Cikgu Naman

Bersama blogger NUR MISNAN yang GORGEOUS!

bersama jelitawan jelitawan di SBB2013

perghhh akhirnya dapat bertemu blogger otai dan paling hensem siapa lagi 
kalau bukan ABANG ENSEM hehehe

Terima kasih kepada semua yang sudi snap gambar bersama Mak Dara semalam.. Waduhh rasa sungguh terharu dibuatnya.. Terima kasih juga yang sudi menegur Mak Dara di majlis semalam ya.. Tak sangka betul ada yang sudi tegur blogger meroyan lagi picisan lagi kerdil ini.. Really make my day.. Kepada DENAIHATI.. TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH kerana telah menganjurkan satu majlis yang sungguh hebat ini.. Awesome.. Sepetang Bersama Blogger 2013 terbaik!!!


Jom Tonton Jelajah Rasa Etnik




Assalam duhai teman.. Kepada teman teman mak dara kalau free free tu tontonlah sebuah rancangan Masakan bertajuk JELAJAH SELERA ETNIK PAMOGA yang akan di siarkan di TV3 setiap hari selalsa jam 11:30 pagi iaitu sebentar saja nanti..  Serina Redzuawan iaitu anak kepada Chef Wan menjadi pengacaranya bersama sama dengan Chef El Hadi iaitu Chef daro Morocco. Skrip untuk rancangan ini ditulis oleh Mak Dara dan juga adik Mak Dara Adza Nasyaemie..

Pada yang berada di pejabat dan tak ada TV anda boleh menonton TV3 secara live streaming di link di bawah. 


Mak Dara benar benar mengharapkan agar semua teman teman dapat menonton dan support rancangan ini ya.. Terima kasih semuaaaaaaaaa dan selamat menonton  ;)

Mak Dara Di Temuramah Wartawan RTM

Di majlis gemilang SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 Mak Dara telah di temuramah oleh wartawan RTM.. Apa ke he nya pulak wartawan nak interview Mak dara yang meroyan ni.. Kompom ada yang terfikir macam tu kan.. Well anda tak keseorangan sebab mak dara sendiri juga berfikir perkara yang sama semalam apabila dijemput oleh seorang wartawan dan berkata "Akak saya nak interview akak kejap boleh?" perghhhhh naik getaq lutut getaq tangan dibuatnya... Selalunya somi Mak Martias Ali aje yang selalu diinterview mengenai drama dan festival filem yang dianjurkannya dan mak dara hanya memerhati dari tepi je.. Tapi kali ni Mak pulak diinterview.. Waduhhh nebessssss tak hengat time tu..

Haaa entah apa yang Mak Dara jawap tu..

 ishhh tangan tak habis nak bergerak gerak wahaha

 Apa aku nak jawap ni hehehe

Wartawan tu banyak bertanya pasal blog Mak Dara.. Apa tanggungjawap sebagai seorang blogger.. dan beberapa soalan lagi.. Boleh kata semua jawapan Mak dara kelaut haha.. Tapi mak dara lupa nak tanya interview ni akan disiarkan di program apa.. Nak lihat sesi temuramah dan nak dengar jawapan meroyan dari Mak dara dalam temuramah itu boleh lihat video yang telah dirakamkan oleh anak Mak Dara Adza Haiqal di bawah ye.. ;)


Hehehe ok lah kan.. Tapi terus terang Mak Dara katakan yang walaupun mulut mak asyik senyum aje tapi dalam hati hanya tuhan sahaja yang tahu bertapa gemuruh nya Mak Dara.. Syukurlah soalan pun tak banyak kalau tak mau meroyan pulak wartawan tu kena melayan repekkan Mak Dara hehe.. Apa apapun Mak Dara ucapkan jutaan terima kasih kepada Denaihati kerana dengan adanya majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 Mak Dara bukan saja berpeluang bertemu dan berkenalan dengan ramai blogger blogger hebat tanah air tetapi juga telah memperkenalkan blog picisan Mak Dara ini dengan lebih meluas lagi.. Diharap mak dara dapat menyertai lagi majlis
Sepetang Bersama Blogger pada tahun hadapan...

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK